Korel ve Ergenç evlendi

Binbir Gece dizisinin iki yıldızı Bergüzar Korel ve Halit Ergenç evlendi. Çift ilk dansını "Sensiz Saadet Neymiş" şarkısıyla yaptı.

Yayınlanma: 08.08.2009 - 10:18
Abone Ol google-news

Dizi oyuncuları Bergüzar Korel ile Halit Ergenç, bir yıl önce “Binbir Gece” setinde başlayan birlikteliklerini, dün gece Les Ottomans Otel’deki Ulus 29’da düzenlenen nikâh töreniyle imza altına aldı. Üç aylık hamile olan Korel, 350 kişinin katıldığı törende Hakan Yıldırım imzalı gelinlik, Ergenç ise Vakko marka smokin giydi.

Nikâhta Korel’in şahitliğini aile dostu Ali Erten, Ergenç’in şahitliğini ise yeğeni Aziz Akgün yaptı. Hava kapalı olduğundan düğün öncesi yağmur yağmaması için dua eden ve sürekli meteorolojiyi arayan Korel, nikâh masasında “evet” derken bütün gücüyle bağırdı. Korel’in sesi otelin dışından bile duyulurken, Ergenç’in ‘evet’i sönük kaldı.

Milliyet'in haberin göre, nikâh sonrası havaya 500 pembe ve beyaz renkte balon gönderildi. Genç çift ilk danslarını “Sensiz Saadet Neymiş” şarkısıyla yaptı. Suzan Kardeş ve orkestrasının sahne aldığı düğünde saat 24.00’ten sonra parti mekânına geçildi.


‘Bebek güzel bir sürpriz oldu’

Nikâh töreni sonrasında birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan çiftten Bergüzar Korel, elinde tuttuğu aile cüzdanını havaya kaldırarak, “Biraz klasik olacak ama ikimiz de çok mutluyuz. Nikâh sırasında ilk ben Halit’in ayağına bastım. Gün içinde ‘Heyecanlı değilim’ diyordum ama ta ki gelinliği üzerime giyene kadar. Sadece heyecanlı ve mutluyum” dedi.

Bergüzar Korel’in hamile olduğu haberini doğrulayan Halit Ergenç ise “Evet, Bergüzar hamile. Bizim için de güzel ve hoş bir sürpriz oldu” diye konuştu. Korel’in gelinliğindeki yan yana asılı 2 nazar boncuğu ile 5 metrelik duvağı dikkat çekti. Çift, rol aldıkları sinema filmleri nedeniyle balayına çıkamayacaklarını açıkladı.

(Fotoğraf DHA'dan alınmıştır)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler