Kozzy’de 'Renk, Ahenk, Ritim' sergisi
Ustalarla çırakları buluşturan “Renk, Ahenk, Ritim Karma” 2020 Karma Fotoğraf Sergisi Kadıköy Belediyesi Kozzy Sanat Galerisi’nde açıldı. Sergi 19 Ocak'ta sona erecek.

Ustalarla çırakları buluşturan “Renk, Ahenk, Ritim Karma” 2020 Karma Fotoğraf Sergisi Kadıköy Belediyesi Kozzy Sanat Galerisi’nde açıldı.
Çok sayıda fotoğrafçının birer kare ile katıldığı, Fineart Sanatsal Baskı tarafından dokuzuncu kez düzenlenen sergide Lütfi Özgünaydın, Garbis Özatay, İzzet Keribar, Nadir Ege, İlyas Göçmen gibi ustalarla birlikte dünyaya objektiften bakarak yüreğini açmak isteyen amatör ve profesyonel fotoğrafçılar bir araya geldi. Sergiye Ayasofya fotoğrafıyla katılan Özgünaydın, “Ülke görsel yönüyle güçlü ve çok yönlü ifade edildi. Bugün çok da ihtiyacımız olan insanlarımızın yüreğindeki sevgi dışa vurmuştu.” diyerek özellikle su altı fotoğraflarını beğendiğini belirtti.

En Çok Okunan Haberler
-
Özel, partisinin yol haritasını açıkladı
-
Yine otel yangını yine facia!
-
CHP'li Özer'e soruşturma başlatıldı!
-
Muhalif kanallara 'İmamoğlu' cezası
-
Saraçhane eylemleri sonrası Erdoğan'a destek azaldı mı?
-
'Bir avuç rezil' sözlerine Melek Baykal'dan sert tepki!
-
7 gazeteci hakkında tahliye kararı!
-
Selahattin Demirtaş tahliye mi oluyor?
-
CHP’li Böke, son noktayı koydu!
-
‘Seçim kazandıran adam’ da tutuklandı