Kurşun yağdırdılar: 1 yaralı

AYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde, önü başka bir otomobille kesilerek kurşun yağmuruna tutulan otomobildeki 2 kişiden 1'i yaralandı. Polis, iki kişi oldukları ve otomobille hızla kaçtıkları belirlenen saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Yayınlanma: 28.12.2015 - 11:29
Abone Ol google-news
<video:455043>

İlçede 26 yaşındaki Uğur Çağlan'ın dün saat 18.00 sıralarında kullandığı 21 AAF 71 plakalı otomobilin önü, İncirliova-Koçarlı Karayolu Sandıklı Mahallesi girişinde plakası alınamayan, içinde iki kişi bulunan başka bir otomobil tarafından kesilerek durduruldu.

Şüphelilerin içinde bulunduğu otomobildeki 2 kişiden biri inerek Çağlan'ın yönetimindeki otomobile ateş açtı. Çağan, bacak ve kasığına isabet eden 2 kurşunla yaralanırken yanındaki arkadaşı 30 yaşındaki Erdoğan Kaya, şans eseri yara almadan kurtuldu. Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ambulansı, Çağlan'a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Daha sonra Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çağlan, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Olayı haber alan Çağlan'ın yakınları hastaneye akın etti. Polisin olay yerinde yaptığı aramada, bir cep telefonu ve 4 boş kovan bulundu. Polis, olayın ardından geldikleri plakası henüz belirlenemeyen otomobille kaçan iki saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Çağlan'ın kurşun isabet eden otomobili incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü  otoparkına çekilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürüdürülüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler