Lenovo Vibe X3 Lite çıktı!

Lenovo, geçtiğimiz haftalarda Vibe X3 modelini duyurmuş, bu modelin adını taşıyan 3 versiyon altında yeni cihazlarını tanıtmıştı. Ancak Lenovo Vibe X3 Lite, umulmadık bir cihaz çıktı. Detayları haberimizde.

Yayınlanma: 15.12.2015 - 20:21
Abone Ol google-news

Akıllı telefon sektörünün yeni ve hırslı oyuncusu Lenovo’dan yeni model üstüne model geliyor. Firma, geçtiğimiz haftalarda A7010 ve Vibe X3 Lite modellerini duyurmuştu. Ancak ilginç bir gelişme yaşandı. Vibe X3 Lite henüz satışa çıkmadığı için geç fark edilen bu durum, kullanıcıları da ilgilendiriyor.


Firma uzun zamandır Lenovo A7010 söylentileriyle anılıyordu. A7010 modelinin özellikleri büyük ölçüde biliniyordu. Benzer şekilde Vibe X3 Lite modeli henüz satışa çıkmadığı için cihaz gizemini koruyordu. Şimdi Lenovo’nun resmi internet sitesindeki bilgilere göre Lenovo A7010 modelinin aslında Lenovo Vibe X3 Lite olduğu anlaşıldı.
Firma bu kararı sonradan mı verdi yoksa en başından beri aslında A7010 modeli Vibe X3 Lite olarak duyurulacaktı bilinmiyor. Ancak şimdi iki telefonun da aslında aynı cihaz olduğu belirginleşti. Lenovo’nun internet sitesindeki sürücüler bölümünde, aşağıdaki gibi bir görüntü var. A7010 modelinin Vibe X3 Lite olduğu açıkça yazıyor. Vibe X3 Lite isimli model, 5.5 inç büyüklüğünde 1080p çözünürlük sunan bir ekrana sahip. Telefonun dikkat çeken bazı özellikleri var. Bunlardan ilki Dolby Atmos ses sistemini desteklemesi. İki adet 1.5W gücünde hoparlöre sahip olan cihazın satış fiyatı 300 Dolar olacak.

Lenovo telefonlar için Android 6.0 Marshmallow güncelleme takvimi!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler