Livaneli’ye onur ödülü

‘Kartal Edebiyat Günleri’ üç gün boyunca önemli isimleri ağırlayacak.

Yayınlanma: 08.01.2020 - 02:00
Livaneli’ye onur ödülü
Abone Ol google-news

Kartal Belediyesi’nin düzenlediği “Kartal Edebiyat Günleri”nin onur konuğu sanatçı Zülfü Livaneli olacak. Türk edebiyatının önemli isimlerini ağırlayacak program, 10 Ocak’ta başlayıp 12 Ocak’ta sona erecek. Türkiye’nin sevilen yazarlarını, söyleşi ve imza programları ile okurlarıyla buluşturacak etkinlik, Kartal Hasan Âli Yücel Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Çocuk edebiyatseverler için yapılacak etkinlikler ise Kartal Belediyesi Masal Müzesi’nde ziyaretçilerle buluşacak. 11 Ocak Cumartesi 18.00’de Nebil Özgentürk’ün “Zülfü Livaneli Bir Hayat Bir Tutku Bir Adam” adlı belgesel gösteriminden sonra, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Livaneli’ye onur ödülünü takdim edecek.

PROGRAMDA NELER VAR?

Kartal Edebiyat Günleri programın en genç şairi Mertcan Karacan’ın “Zaman Tüneli” başlıklı söyleşisiyle 10 Ocak 14.00’te Kartal Hasan Âli Yücel Kültür Merkezi’nde başlayacak. Saat 17.00’de “Edebiyatta İklim-Kurgu ve Ekofeminizm” başlıklı söyleşisiyle Buket Uzuner; 18.30’da ise “Romancının Hikâyesi” isimli söyleşisi ile Latife Tekin “Edebiyat Günleri”nde olacak.

Program, 12 Ocak 18.30’da yazarımız Mine Söğüt’ün “Korkular ve Gergedanlar” başlıklı konuşması ve 20.00’de Hakan Günday’ın “Yazarak Düşünmek” başlıklı konuşmasının ardından sona erecek. “Kartal Edebiyat Günleri” programının tamamına cumhuriyet.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon