Mahkemede şike kavgası

‘Hakaret’ davasında Aziz Yıldırım, İbrahim Hacıosmanoğlu’nun avukatıyla tartıştı.

Yayınlanma: 18.03.2015 - 07:38
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile arasındaki hakaret davalarıyla ilgili dün hakim karşısına çıktı. Yıldırım, “Hakaret yoktur. Kendisinden şikâyetçiyim” derken; Hacıosmanoğlu’nun avukatı Köksal Kızıltaş, “Yıldırım, çürük raporu alarak askere gitmemiştir. Cezaevinde tutuklu olduğu dönemde çıkan bedelli askerlik yasasından yararlanmıştır. Karşı tarafın müvekkilimi şikâyet etmesi, şikeyle çalınan kupasının iadesi için yaptığı hak arama mücadelesini önlemeye yöneliktir. Şikâyetçiyiz” ifadesini kullandı. Yıldırım sinirlenerek, Hacıosmanoğlu’nun avukatına “F.Bahçe şike yaptı diyorsunuz da Trabzonspor şike yapmamış mı?” yanıtını verdi.

Amokachi, milli takıma almadı

F.Bahçeli Emmanuel Emenike, Nijerya Milli Takımı kadrosuna çağrılmadı. Daveti yapmayan isimse Beşiktaş’ın eski yıldızı Daniel Amokachi. Emenike’nin milli takıma çağrılmama nedenlerinin başında düşük form durumu gösteriliyor. Milli takım formasıyla 1 yılı aşkın süredir gol atamayan Emenike, bu dönemde F.Bahçe ile de geçen sezonki istatistiklerinin altında kaldı. Emenike, Nijerya Milli Takımı’nın bir önceki çalıştırıcısı Keshi’yle de bazı sorunlar yaşamıştı.

'Sahanın en iyisi Emenike'

Şükrü Saracoğlu ikinci derbiye hazırlanıyor. Pazar günü heyecan yine dorukta olacak. İki hafta kadar önce burada Fenerbahçe- Galatasaray kapışması vardı. Şimdi Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Taraftarın maça ilgisi yine çok fazla. Beşiktaş iyi top oynuyor, hatta bana göre ligin en iyisi. F.Bahçe’nin son G.Birliği maçında ortaya koyduğu futbol tek kelimeyle faciaydı. Başkan Aziz Yıldırım da futbolu beğenmeyenlerden. Ancak bir meslektaşıma “Bir tek sahada Emenike vardı” demesine gerçekten şaşırdım.

Yıldırım Kötü oynuyorsunuz:

Yıldırım, teknik direktör İsmail Kartal’la bir toplantı yaptı. Bu görüşmede gidişatı hiç beğenmediğini takımın kötü oynadığını söyledi. Yıldırım ayrıca futbolculara aba altından sopa göstererek, “Herkes kendisine çekidüzen versin, ayağını denk alsın. Beşiktaş maçında kazandık kazandık yoksa külahları değişiriz. Puan kaybetmeye tahammülümüz yok” dedi. İşte Yıldırım’ın sözlerinden bazıları: “Çok fazla hata yapmaya başladık. Takımda kimin ne yaptığı belli değil. Saha içinde herkes kendine göre hareket ediyor. Bir an önce kendimize gelip toparlanmamız gerek. Beşiktaş’ı yenip tekrar şampiyonluk yarışında oluruz. Her maçı kazanmak zorundayız. Rakiplerimiz puan kaybedebilir. Daha Beşiktaş ve G.Saray’ın kendi aralarında ve Trabzon’la maçları var. Bizim derbiler bitti.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler