"Markovic için polise gittim"

Partizan'ın eski yöneticisi Albert Nadj, Lazar Markovic'in Sırp ekibinden polislik olarak ayrıldığını açıkladı.

Yayınlanma: 27.01.2016 - 14:27
Abone Ol google-news

Partizan'ın eski yöneticisi Albert Nadj, Sırp kulübünün altyapıda yetiştirdiği oyuncuları elinde tutamamasının sebebini açıklarken Lazar Markovic'i örnek olarak gösterdi.
Menajer ve pay ortaklıkları nedeniyle transferlerden kulübe sadece yüzde 25 civarında gelir sağlayabildiklerini belirten Nadj, "En az üç oyuncunun sözleşmesi için polise başvurmak zorunda kaldım. Bunlardan biri de Lazar Markovic içindi. Kardeşi Filip için de benzer bir durum yaşandı. Ancak soruşturma hala devam ediyor. Daha fazlasını şu an için söyleyemem." dedi.

"ÇAMAŞIR MAKİNESİ KARŞILIĞINDA TRANSFER OLDU"

Başka oyuncuların transferleri hakkında da konuşan Nadj, "Nastasic, Partizan'ın A takımında bir maç bile oynamadan sadece bir çamaşır makinesi karşılığında ayrıldı. Nastasic'in ailesi maddi olarak zorlu bir dönem geçirirken evlerindeki çamaşır makinesi bozuluyor. Durumu fırsata çeviren bir menajer de oyuncunun haklarını ailesinden yeni bir çamaşır makinesi karşılığında alıyor. Normalde, altyapıdaki teknik adamın bunu öğrenip kulübü uyarması gerekiyor ama sanırım menajerlerle birlikte çalışıyorlar." diye konuştu.

"KULÜP BİNASINI BOMBALARIM"

Nadj'ın açıklamaları şöyle devam etti: "Aleksandr Mitrovic'in de benzer bir durumu oldu. Kulüp ondan kurtulmak istedi ve Teleoptik'e transfer oldu. Daha sonra geri döndü. Anderlecht onu istediği 5 milyon avro çok düşük bir ücretti. Transfere izim vermeyecektik ama babası "Kulüp binasını bombalarım" diyerek bizi tehdit etti. Babasını kulüpten dışarıya attık. Sonrasında bazı siyasetçiler bizi arayıp baskı yaptı ve transfere izin vermek zorunda kaldık."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler