Mehmetçik Vakfı kurban bedelini belirledi

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı vekaleten kurban kesimi kapsamında bu yılki yılki kurban bedelini 250 YTL olarak belirledi. Kesim faaliyetinin sonunda kurban bağışında bulunan yurttaşlara noter onaylı kesim tutanağı ile teşekkür mektubu gönderilecek. Vakfın vekaleten kurban bağışı hesap numaralarına vakfın www.mehmetcik.org.tr adresinden öğrenilebilir.

Yayınlanma: 31.10.2008 - 09:19
Abone Ol google-news

Vekaleten kurban bağışlarını 1996 yılından beri kabul eden Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı bu yılki kurban bedelini 250 YTL (200 ABD doları/140 Avro) olarak belirledi.

Kurban bağışında bulunmak isteyen yurttaşlar kurban bedelini 5 Aralık Cuma günü saat 17.00’ye kadar, EFT için 4 Aralık Perşembe günü saat 16.00’ya kadar, vakfın banka hesap numaralarına yatırabilecek. Vakfın internet sitesi ile Vakıf Genel Müdürlüğü ve İstanbul, İzmir, Adana ile Samsun’daki vakıf temsilciliklerine ise 8 Aralık Pazartesi günü saat 16.00'ya kadar bağış kabul edilecek. Yurtdışında bulunan yurttaşlar ise Vakıf internet sitesi üzerinden kredi kartı ile online bağış yapabilecekleri gibi 3 Aralık Çarşamba günü saat 16.00’ya kadar bulundukları ülkelerdeki banka şubelerinden bağış yapabilecekler.

Kesim faaliyetinin sonunda kurban bağışında bulunan yurttaşlara noter onaylı kesim tutanağı ile teşekkür mektubu gönderilecek. Vakfın vekaleten kurban bağışı hesap numaralarına vakfın www.mehmetcik.org.tr adresinden ulaşılabilecek.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler