Melo, hazırlık kampına katılacak

Önümüzdeki sezon Galatasaray'da kalıp kalmayacağı uzun bir süreden bu yana konuşulan Felipe Melo, sarı-kırmızılı ekibin hazırlık kampına katılacağını açıkladı.

Yayınlanma: 19.07.2015 - 10:55
Abone Ol google-news

 

Tam 1.5 aydır yılan hikayesine dönen 'Pitbull çıkmazı'nda Brezilyalı, son dakikada fikrini değiştirdi. Hamza Hamzaoğlu'na, "Dönmeyeceğim ve kampa gelmeyeceğim" diyen Melo, istediği teklifleri alamayıp, bir de G.Saray'ın çektiği rest üzerine dün geri adım attı.
20 Temmuz'a kadar karar alması  adına süre verilen Melo, cuma günü G.Saray'a, "Kariyerimi Türkiye'de sürdürmek istemiyorum" mesajını iletti. Yükümlülüklerini yerine getiren yönetim rest çekti.

"ÖNCE BONSERVİSİN ÖDENMELİ"

INTER dahil hiçbir kulübün 3.1 milyon Euro'luk bonservisi ödememesi üzerine G.Saray, "Bonservisini Brezilya'da oynarsan veririz. Ama Avrupa'da oynayamazsın. Bunun için 3.1 milyon Euro ödenmeli" dedi. Melo'ya talip olan Cruzeiro ve Flamengo, Pitbull'a yıllık en fazla 1.3 milyon Euro önerdi. Brezilya'da transfer döneminin bitecek olması üzerine köşeye sıkışan Melo'nun menajeri dün kulübü aradı.

20 TEMMUZ'DA KAMPA KATILMASI LAZIM

MENAJER Jose Rodriquez, "Melo kararını değiştirdi. Galatasaray'da kalmak istiyor. Görüşebilir miyiz" dedi. Rodriquez'in yarın İstanbul'a gelip, yönetimle görüşeceği öğrenildi. Kontrat uzatma talebinde bulunması beklenen Melo ve menajerlerine astronomik bir istekte bulunmaları hâlinde taviz verilmeyecek. Melo'nun, Hamzaoğlu'nun verdiği izin süresi bittiği için 20 Temmuz'da kampa katılması gerekiyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler