Messi en büyük golcüyü açıkladı

Ne Ibrahimovic, ne Eto’o, ne Henry, ne de David Villa... Barcelona’nın yıldızı Lionel Messi, bugüne kadar birlikte oynadığı en büyük golcünün, Luis Suarez olduğunu söyledi

Yayınlanma: 14.01.2016 - 13:25
Abone Ol google-news

Premier Lig şampiyonluğunun ucundan döndüğü Liverpool'dan, 2014 Dünya Kupası sonrası ayrılarak Barcelona'ya transfer olan Luis Suarez, 4 aylık ısırık cezasının ardından, yeni takımına uyum sağlamakta güçlük çekmemişti. Katalan ekibi ile geçirdiği ilk sezonda La Liga, Kral Kupası, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Süper Kupası ve FIFA Kulüpler Dünya Kupası’nı kazanan Suarez, bu sezon da çok başarılı bir performans sergiliyor.

Ancak tüm bu başarıları, Suarez'in Altın Top ödül töreninde kendisine yer bulmasını sağlayamadı. Altın Top ödülünü 5. kez evine götüren Lionel Messi, takım arkadaşına haksızlık yapıldığını düşünüyor.

Zira Messi’ye göre Suarez, şu anda dünya futbolundaki en iyi santrfor, hatta Barcelona’da birlikte oynadıklarının da en iyisi!

Bugüne dek Katalan ekibinde Samuel Eto'o, Henrik Larsson, Thiery Henry, Zlatan Ibrahimovic, David Villa gibi golcülerle birlikte oynayan Messi, Suarez'i hiçbiriyle karşılaştıramayacağını ifade etti.

Messi, Uruguaylı golcü ile aynı takımda oynamanın kendisi için büyük bir zevk olduğunun da altını çizdi.

Messi-Suarez-Neymar üçlüsü, Barcelona tüm büyük kupaları alırken, 2015 yılında 180'den fazla gol atarak rekor kırmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler