MHK reformda ısrarcı

Spor Toto Süper Lig hakemlerinde revizyona giden Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK), bu hafta yeni bir hakeme daha şans verdi.

Yayınlanma: 15.10.2015 - 15:24
Abone Ol google-news

 

Spor Toto Süper Lig hakemlerinde revizyona giden Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK), bu hafta yeni bir hakeme daha şans verdi.

Bu sezon görev aldıkları maçlarda tartışmalı kararlarıyla gündeme gelen hakemleri ceza sistemi doğrultusunda dinlendiren MHK, Süper Lig maçlarında ağırlıklı olarak genç hakemlere görev verme kararı almıştı. Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında görev alacak hakemler bugün açıklanırken, yeni bir isim dikkati çekti. MHK, bu sezon hiçbir Süper Lig maçında görev vermediği Murat Özcan'ı, 17 Ekim Cumartesi günü oynanacak Torku Konyaspor-Gaziantepspor maçına atadı. Özcan, bu sezon PTT 1. Lig'de 3 maç yönetmişti.

ÇAKIR VE AYDINUS YENİDEN

MHK, Spor Toto Süper Lig'in 6 ve 7. haftalarında görev vermediği Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus'u bu hafta yeniden Süper Lig maçlarına atadı. Trabzonspor-Galatasaray karşılaşmasını yönetimiyle eleştirilen Çakır, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında 17 Ekim Cumartesi günü oynanacak Bursaspor-Antalyaspor maçında, Gençlerbirliği-Beşiktaş maçındaki yönetimiyle tepki gören Aydınus da 18 Ekim Pazar günü yapılacak Akhisar Belediyespor - Eskişehirspor karşılaşmasında görevlendirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler