MHP afişlerine zabıta müdahalesi

Milliyetçi Hareket Partisi'nin "Cumhurbaşkanlığı Sarayı" ile ilgili Billboard afişleri indiriliyor. Reklam şirketi "Siyasi Baskı" ile kaldırılmak istenen afişler için "Yargı kararı olmadan müdahale edemeyiz" deyince İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri devreye girdi.

Yayınlanma: 10.05.2015 - 16:08
Abone Ol google-news
 
İstanbul'un çeşitli yerlerindeki aydınlatmalı GiantBoard'lardaki afişler Büyükşehir Zabıtası tarafından yargı kararı olmadan söküldü. Şirket, bu gece asılması beklenen Billboard'lardaki "SARAY" temalı görselleri de asamayacağını bildirdi.
 
MHP"nin sözkonusu afişlerinde "AKSARAY DEĞİL, KARA SARAY.. 1.370.000.000 TL.. HATIRLA !" yazısı ve siyah beyaz saray fotoğrafı yer alıyor. MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, "İstanbul'un her yerini SARAY ile ilgili pankartla donatmak farz oldu" dedi.
 
MHP İstanbul Milletvekili Adayı Ahmet Turgut da sökülen afiş mecralarının önünde yaptığı açıklamada, "SARAY israfı AKP'nin Türk Milleti'ne bir türlü izah edemediği bir israftır. Bu yüzden hukuksuzca yaptıkları işlemle bu gerçeği perdeleyeceklerini sanıyorlar, yanılıyorlar. Bu israfı ve saltanatı Türk Milleti'ne anlatacağız" dedi.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler