MHP'den İdris Naim Şahin açıklaması

"Taklacı bakan" olarak tanınan eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in İYİ Parti'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmasını değerlendiren MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, "Meral Akşener, neden İdris Naim Şahin’in adaylığını kendisi açıklamadı da Ordu İl Başkanı’na açıklattı?" sorusunu yöneltti.

Yayınlanma: 14.02.2019 - 14:58
Abone Ol google-news

<video:1247153>

İçişleri Bakanı olduğu dönemde, Erzurum'a gelmesine sevindiğini söyleyen yurtttaşa "Hele bir takla at da göreyim bakalım" diyerek sevindiğini kanıtlamasını istemesinin ardından "Taklacı bakan" olarak anılmaya başlayan İdris Naim Şahin’in, İYİ Parti’den adaylığına ilişkin MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’tan açıklama geldi.

Cumhuriyet’e konuşan Enginyurt, CHP’nin Şahin’i, “HDP’li seçmenin Türkiye genelinde kendilerine oy vermeyeceği endişesi” nedeniyle aday yapmadığını ileri sürdü. Enginyurt, “CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu’da, CHP’nin kazanamayacağını biliyor. HDP’li seçmenden korktukları için de Şahin’i aday yapmayıp, İYİ Parti’den aday yaptırarak, örtülü bir şekilde destekleyecektir. İYİ Partililer Kürt vatandaşlara Şahin’in adaylığı ile ilgili izahta bulunmalıdır. Meral Akşener, neden İdris Naim Şahin’in adaylığını kendisi açıklamadı da Ordu İl Başkanı’na açıklattı? Ordu’yu mu önemsemiyorlar yoksa aday yaptığı şahıstan endişeleri mi var?” diye konuştu.

<haber-yatay:1247093,1248144>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler