Milli ıstakalara Pool Elite desteği

Ingame Group, Pool Elite’in tanıtımı için dünya şampiyonu bilardo oyuncusu Semih Saygıner’le yaptığı işbirliğinin ardından Bilardo Milli Takımı sporcularına da destek vermeye başladı. Nisan ayında Portekiz’de yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek 6 milli sporcu Pool Elite’in desteği ile mücadele edecek.

Yayınlanma: 28.03.2015 - 10:02
Abone Ol google-news

Ingame Group, yerli dijital oyun sektörünün büyümesine ivme kazandıracak çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ingame Group’un bünyesinde yer alan Elite Oyun stüdyosu tarafından geliştirilen, Facebook’taki ilk 3D bilardo oyunu Pool Elite dünyada yüzbinlerce oyuncu tarafından oynanıyor. Ingame Group, Pool Elite oyununun bilardo ekosistemindeki konumunu pekiştirecek önemli bir adım daha attı.
 
Ingame Group, dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner ile yaptığı işbirliğinin ardından, Bilardo Milli Takımı sporcularına da sponsor oldu. Milli Takım’da yer alan, kariyerleri başarılarla dolu sporcular; Mehmet Bakıcı, Murat Teker, Eylül Kibaroğlu, Sami Köylü, Tolga Durmuş ve Saki Kanatlar, Ingame Group’un Pool Elite oyununun desteği ile maçlara çıkacak.
 
Sporcular, Antalya Klikya Palace Otel'de 26 Mart’ta başlayan ve 29 Mart’a kadar devam edecek olan Türkiye Pool Şampiyonası 1. Etap müsabakalarında mücadele edecek. Oyuncular ayrıca 12 – 22 Nisan tarihlerinde Portekiz’de düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’na katılacak.  
 
Türk mühendisleri geliştirdi, dünya oynuyor
 
Gerçeğe yakın simülasyon oyunlarının Türkiye’de geliştirilen en önemli örneklerinden biri olan Pool Elite, dünyanın 200’den fazla ülkesinde aylık olarak 750.000 kişi tarafından oynanıyor. Kısa sürede Facebook’ta bilardo oyunları arasında üçüncü sıraya yükselen Pool Elite, iki yıl içerisinde ilk iki oyundan biri olmayı hedefliyor. Oyunun yayıncılık faaliyetleri ise yine Ingame Group bünyesinde yer alan Lokum Oyun tarafından gerçekleştiriliyor.
 
Pool Elite oyunu Facebook üzerinden apps.facebook.com/poolelite/ adresinden ücretsiz olarak oynanabiliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler