Milli Takım'dan teröre pankartlı tepki!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, "Milli takımımız İsveç maçına terörü lanetleyen pankartla sahaya çıkacak. Tüm Avrupa, bizim ne hissettiğimizi, yaşadığımızı kendisi de anlamıştır. Çünkü biz şimdi onların neler hissettiğini anlıyoruz" dedi.

Yayınlanma: 23.03.2016 - 16:36
Abone Ol google-news

Türkiye Futbol Federasyonu, sponsorluk sözleşmesi imzaladığı oturumda açıklamalarda bulunan Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye'de ve son olarak da Belçika'da terör olayları yaşandığını belirtiken şunları söyledi:
"Terörü hep beraber lanetliyoruz ve üzülüyoruz. Milli takımımız terörü lanetleyen pankartla sahaya çıkacak. Tüm Avrupa'nın bunu görmesini istiyoruz. Bizim ne hissettiğimizi yaşadığımızı kendileri de anlamıştır. Çünkü biz şimdi onların neler hissettiğini anlıyoruz. Milli takımımıza Avrupa'da başarılar diliyorum."

"TÜRK FUTBOLUNUN DEĞERİ ARTIYOR"
İmzalanan ek sponsorluk anlaşmalarıyla Türkiye A Milli Takımı'nın EURO 2016 bütçesini karşıladıklarını dile getiren Demirören, "Bu anlaşmalarla futbolumuzun değeri artıyor. Milli takımımızın Türk futbolunun marka değerinin artmasına öncülüğü sürecek. Zor zamanlar, birlik, beraberlik zamanıdır. DYO'ya böyle bir dönemde milli takıma destek olduğu için teşekkür ediyorum" dedi.
Yıldırım Demirören, A milli takımın EURO 2016'ya katılım sürecinde uzun ve zorlu yoldan geçtiklerini söyledi. EURO 2016'ya katılma hakkı kazanarak A Milli Takımın inanılmazı başardığını kaydeden Demirören, şöyle devam etti:
"Türkiye'nin ümidini kaybettiği anda hocamız ve futbolcular yüzümüzü güldürdü. Tererü hep beraber lanetliyoruz lanetlemeye devam edececeğiz kamuoyu şunu bilmeli bu vatan bölünmez."

"KIRMIZI BEYAZA AŞIĞIZ"
DYO Boya Fabrikaları Başkan Yardımcısı Serdar Oran'da şöyle konuştu:
"Futbol tüm coşkusu, heyecanı, kıyasıya mücadele ve rekabetiyle milyonları aynı renklerde, tek yürek birleştirmeyi başarıyor. Siyah, beyaz, kırmızı, sarı ve lacivert hepsi bizim renklerimiz. Bu birleştirici güce her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçiyoruz. DYO olarak A Milli Takımımıza destek olmak bizim için hem milli görev hem de büyük gurur ve onur. Türk futbolunun, federasyonun, milli takımın bir parçası olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. İlk olarak yarın İsveç ile hazırlık maçına çıkacak Milli Takımımızın Euro 2016'da ülkemizi başarıyla temsil edeceğine inancımız sonsuz. Tüm renklere saygılıyız ama kırımızı beyaza aşığız."
Petlas Yönetim Kurulu üyesi Abdülkadir Özcan ise şunları söyledi:
"Millilerimizin kat ettiği her kilometrede ilerlediği her hedefte bizim de katkımızın olacak olması gururun en büyüğü. Daima Türkiye'nin yanındayız. Millilerimize yarınki maç başta olmak üzere tüm maçlarında başarı diliyoruz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler