MNG Kargo'ya KalDer'den ödül

KalDer, Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi’nde (TMME) geçtiğimiz 9 yılda başarı kazanmış firmaları, gerçekleştirdiği ödül töreniyle onurlandırdı.

Yayınlanma: 22.04.2014 - 11:08
Abone Ol google-news

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve uluslararası araştırma kuruluşu KA Araştırma tarafından81 ilde tüketiciler ile yapılan Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi’nde (TMME) 2013 yılında başarılı olmuş kurumlar, 15 Nisan 2014’te, İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilen ödül töreninde buluştular.

Törende, '2013 Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi' dalında Kargo Sektörü birincisi seçilen MNG Kargo adına ödülü, MNG Kargo Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Aslan KUT aldı.

 
Sektörde kaliteli, daha kazançlı ve daha kolay hizmet dönemini başlatan 'Lider Marka' seçilme gururunu 2. kez yaşayan MNG Kargo, Türkiye'nin, Kalder tarafından yürütülmekte olan en geniş kapsamlı ve tarafsız memnuniyet araştırmasında tüketiciler tarafından 2011'de de "1" numara seçilmişti. MNG Kargo Genel Müdürü Aslan KUT;  ‘Kurulduğumuz günden beri, müşteri memnuniyetini esas alarak; ülkemize ve sektörümüze kazandırdığımız İLK ler, teknoloji dahil olmak üzere yaptığımız tüm yatırımlar, çalışma arkadaşlarımızın güler yüzleri ve etkin iletişimleri sayesinde rakiplerimizi geride bırakıyor ve bir dünya markası olma yolunda hızla ilerliyoruz. Durmadan yorulmadan çalışarak, Türkiye'ye hizmet ederken, müşteri memnuniyetini daima esas alıyoruz.’ şeklinde konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler