Modern sportif tasarım

Hyundai’nin yenilenen modeli Elantra Türkiye’de satışa sunuldu.

Yayınlanma: 28.03.2016 - 08:30
Abone Ol google-news

7 yıl garanti ile geldi

Yeni Elantra, “7 Yıl Garanti” seçeneği ile sunulan ilk Hyundai modeli olarak öne çıkıyor. Müşteriler 2 yıl/60.000 km yasal garantiye ilaveten araç satışından itibaren 3 yıl/sınırsız km, 7 yıl/80.000 km’ye kadar ücretsiz onarım güvencesinden yararlanabiliyor.

6. nesille birlikte dünya çapında toplam 10 milyon adetlik satışa ulaşan Elantra, satışa sunulur sunulmaz tasarım ödüllerini toplamaya başladı. Bu bol ödüllü Elantra Hyundai tarafından Türkiye pazarına da sunuldu.

Büyük tek parça ızgarası ve yeni farları ile önden bakıldığında farklı olduğu anlaşılan otomobilin üç parça desenli LED stoplara sahip olan arka kısım şık bir görünüm ortaya koyuyor.

Rahat ve ferah iç mekândaki koltuklar, dijital havalandırma sistemi, 7 inç dokunmatik LCD ekranlı multimedya ve navigasyon, USB/AUX/Ipod bağlantılı kaliteli MP3 müzik sistemi gibi donanımlar da konforu artıran detaylar olarak öne çıkıyor.

VOLVO V40 R-DESIGN

Motor.................................... 1.6 D2
Motor Hacmi:...............136 beygir
Yakıt Tüketimi:.................. 4.1 litre

İki motor seçeneği var

Kapsamlı aktif ve pasif güvenlik paketiyle de kullanıcılarına tam koruma sunan Elantra’da Araç Stabilize Yönetimi (VSM) ve Elektronik Stabilite Kontrol (ESC) programları kombine olarak görev alıyor. Bu programlarla birlikte Elektronik Direksiyon Sistemi (MDPS) de sürücüye ani manevralarda kontrolü kaybetmemesi adına yardımcı oluyor.

Yedi hava yastığı ve lastik basınç kontrol sistemi gibi donanımları standart olarak bünyesinde barındıran yeni Hyundai Elantra Türkiye pazarına 1.6 litre 127 beygir benzinli ve 1.6 litre 136 beygir dizel olmak üzere iki motor seçeneğiyle sunuluyor. Her iki versiyonda da 7 kademeli otomatik şanzıman isteğe bağlı olarak alınabiliyor.

56 bin 950 TL

100 kilometrede 4.1 litre yakıt tüketen modelin fiyatı 56 bin 950 TL’den başlayıp en üst versiyonda 84 bin 940 TL’ye çıkıyor.

Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, Yeni Elantra ile ilgili olarak “Altıncı nesliyle hayatına devam eden Hyundai Elantra, cesur ve modern tasarımıyla dikkat çekiyor. Hem sportif hem de ağırbaşlı duruşu birleştirerek tasarım anlamında markaya farklı bir bakış açısı getiren Elantra’nın en önemli yeniliği ise Euro 6 normlarındaki 136 beygirlik turbo dizel motoru ve 7 ileri çift kavramalı DCT şanzımanı. Elantra, gerek dış tasarımı gerekse ferah iç mekânıyla C2 sedan segmentinde kıyasıya bir mücadelenin içine girecek. Rakiplerimizin çok güçlü olduğunu biliyoruz ama bizim de güçlü dizel motorumuz ve üstün yakıt ekonomisi sunan teknolojik bir şanzımanımız var” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler