Muslera'nın menajerinden Manchester United açıklaması

Fernando Muslera'nın Türkiye temsilciliğini yapan menajer Remzi Petek, Uruguaylı kalecinin transferiyle ilgili flaş açıklamalar yaptı.

Yayınlanma: 29.12.2015 - 10:11
Abone Ol google-news

Galatasaray’ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera’ya en yakın isim olan Remzi Petek, tecrübeli kalecinin Liverpool’dan teklif almasının son derece normal olduğunu söyledi.

Uruguaylı kalecinin temsilcileri Daniel Fonseca ve Fernando Neira’nın Türkiye ortağı olan Petek, "Muslera’yı her zaman bir kulüp istiyor. Liverpool’un Muslera’yı istemesi normal. Daha önce de İngiltere’den teklif aldı. İtalya’dan aldı. İspanya’nı top diyebileceğimiz bir takımından çok ciddi teklif aldı. Ama transfer için pek çok etkenin bir araya gelmesi gerekir. Bunlar sağlanmadığı için gitmedi. Ama Muslera Galatasaray’a geldiğinden bu yana İspanya, İngiltere ve İtalya’dan teklifler aldı" dedi.

"MANCHESTER UNITED DA İSTEDİ"

Remzi Petek, "Sezon başında De Gea'nın Real Madrid'e transferi söz konusuyken Manchester United, Muslera'yı transfer etmek istedi. Ancak Muslera, çok istekli olmadı. Onlar da Sergio Romero'yu aldılar" ifadelerini kullandı.

"LIVERPOOL'UN İSTEMESİ NORMAL"

FIFA menajeri Petek, "Muslera için çok fazla kulüpten teklif var. Çok iyi bir isim olduğu için talipleri fazla. Fakat şu anda Muslera'nın ayrılma gibi bir düşüncesi yok. Kendisi Türkiye'de mutlu. Kız arkadaşı da İstanbul'u seviyor. Liverpool gibi yeniden yükselişe geçmek isteyen bir kulübün Muslera'yı istemesi doğal. Galatasaray isterse Muslera gider." ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler