Nani: Hayallerimi gerçekleştirebilmek için!..

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Luis Nani, hayallerini gerçekleştirmek için Fenerbahçe'yi seçtiğini söyledi.

Yayınlanma: 25.03.2016 - 16:55
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Luis Nani; UEFA'nın internet sitesinde yer alan röportajında kariyeri, Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo ile arkadaşlığı ve Fenerbahçe'yi seçme sebebiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 


Büyük hedeflere sahip bir oyuncu olduğunu ifade eden 29 yaşındaki futbolcu, "Her zaman kazanmak ve şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Türkiye'ye gelmeden önce Fenerbahçe'nin büyük bir kulüp olduğunu biliyordum. İyi futbol oynamayı sürdürmek ve hayallerimi gerçekleştirebilmek için Fenerbahçe'yi seçtim" değerlendirmesinde bulundu.

Manchester United ile 2007-2008 sezonunda kariyerindeki tek Şampiyonlar Ligi zaferini yaşadığı anın, kendisi için unutulmaz olduğunu belirten Nani, "Uzatma devresinde oyuna dahil olarak penaltı atışlarında bir gol buldum. Kulüp tarihinde böyle büyük bir başarının parçası olduğum için çok mutluyum. Harika bir tecrübeydi. Oynamasanız bile her an hazır bulunmanız gerektiğini, bir gün, bir maçta, 5 dakika içinde hayatınızın değişebileceğini göstermiş oldum" şeklinde konuştu.
Ülkesinin Sporting Lizbon takımından 2007 yılında Manchester United'a transfer olan Nani, İngiltere'deki ilk zamanlarında vatandaşı Cristiano Ronaldo'nun kendisine çok yardımcı olduğunu aktararak, "İngiltere'ye taşındığımda ben, Ronaldo ve Anderson aynı evde kaldık. Ronaldo her konuda tecrübeliydi. İngiltere'de yollar, kameralar, trafik kuralları gibi birçok şey Portekiz'e göre farklı. Manchester'da çok önemli biriydi ve bu beni mutlu ediyordu. Antrenmanlarda bana çok fazla tavsiyede bulundu. Takımda ülkemden birinin olması bana biraz daha öz güven sağladı" ifadelerini kullandı.

Futbolun kendisi için her zaman ilk sırada geldiğini vurgulayan Portekizli futbolcu, "Futbol oynamasaydım arkadaşlarımla capoeira yapıyor olurdum. Bazı hareketler öğrendikten sonra daha fazla keyif almaya başladım. Küçüklüğümde futbol ile capoeira arasında seçim yapmak zorundaydım ama hayalim her zaman futbol oynamaktı. Sporting Lizbon'un denemelerine gittiğimde de fırsat ayağıma geldi" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler