Necati Ateş yeniden Galatasaray'da
Geçmişte Galatasaray'da forma giyen eski futbolcu Necati Ateş, Galatasaray Futbol Akademisi'nden yeni göreve başladı. Ateş, Sarı-Kırmızılı ekipteki yeni görevini son dakika gelişmesiyle Instagram'dan açıkladı.
İki farklı dönemde Galatasaray’da forma giyen Necati Ateş yeniden Galatasaray’a döndü. Necati Ateş Galatasaray Futbol Akademisi’nde görev yapacak.
İşte Necati Ateş’in yaptığı paylaşım: Yine, yeni, yeniden… Her geldiğimde şampiyonlukla biten maceraya, kaldığımız yerden devam ediyoruz.
Galatasaray’da 4. Fatih Terim döneminden sonra Ümit Davala, Hasan Şaş ve Levent Şahin yardımcı antrenörlük görevine getirildi. Ayrıca Elmander, Gökhan Zan ve Necati Ateş Galatasaray Futbol Akademisi’nde görev yapacağı öğrenildi…
Necati Ateş kimdir?
Necati Ateş, 3 Ocak 1980 tarihinde İzmir'de doğdu. Futbola 1997 yılında doğduğu şehrin takımlarından Altay'da başladı.
Altay'da 4 sene forma giyen Necati Ateş, 2001 yılında Adanaspor'a transfer oldu ve bu kulüpte parlak bir iki sezon geçirerek 2003-2004 sezonunda Galatasaray'a transfer oldu.2007-2008 sezonuna kadar Galatasaray ile çıktığı 99 maçta 48 gol attı.
Necati Ateş sonrasında sırasıyla; Real Sociedad, Antalyaspor, Galatasaray, Eskişehirspor, Kayseri Erciyesspor, Karşıyaka takımlarının formalarını giydi.
Bir dönem yayıncı kuruluşta da yorumculuk yapan Necati Ateş, Galatasaray'a Fatih Terim'in dönüşü ile birlikte Galatasaray Futbol Akademisi'nde görev almaya başladı.
Video Haberler
-
Fenalaşan yolcusunu sağlık merkezine yetiştirdi
-
CHP'ye üye olan kaynak işçisi: Ayakkabı bile alamıyoruz
-
'Vallahi millet perişan'
-
'Bu müteahhitti değiştirelim biz'
-
Serap Bor cinayetinde 'azmettirme' iddiası
-
Yanında taşıdığı bankla ATM'yi parçaladı
-
'Terör örgütü alınmasına evet diyemeyiz'
-
Maltepe'de korkunç kaza: Araç bariyerlere çarptı!
-
Beylikdüzü'nde tahliye gerginliği
-
'32 milyon TL' miras kaldı ama dokunamıyor
En Çok Okunan Haberler
-
İşte ‘ilk türbanlı vali’ Yiğitbaşı’nın şirketleri
-
AKP'yi üzecek haber
-
İktidarın çökerttiği tarım politikasına kızıp...
-
Sayısız oy kullanımı olacak, hedef 64 vekil
-
Açıklama geldi: Maltepe Belediyesi'ne operasyon!
-
Küresel panik artıyor: Maymun çiçeği virüsü yayılıyor
-
Ünlü ekonomist 3 ihtimali gündeme getirdi
-
Özkan cephesinden Cumhuriyet'e açıklama
-
'Bu müteahhidi değiştirelim biz'
-
Ukrayna Merkez Bankası'nda normale dönüş hazırlığı