Nurettin Yıldız ile bir araya gelen Cübbeli Ahmet: Karşı taraf safları sıklaştırıyor

"Kadınlar dayak yiyorlarsa şükretsinler" diyen Nurettin Yıldız'ı, kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ziyaret etti. Ziyarette İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım ve İslamcı Siyer Vakfı kurucusu Muhammed Emin Yıldırım ve gazeteci Nevzat Çiçek de bulunuyordu. Cübbeli Ahmet'in, Nurettin Yıldız'ı "Ehli Sünnet dışı" ilan etmesinin ardından bu

Yayınlanma: 16.03.2018 - 10:31
Abone Ol google-news

<video:943488>


AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, Devlet Bahçeli'nin de eleştirdiği Nurettin Yıldız’ı, Cübbeli Ahmet’in ziyaret etmesi dikkat çekti. Erdoğan, bunun kültürümüzde bir yeri olmadığını söyleyerek, “Bazılarının dikkat çekmek için kavramları eğip, bükerek söyledikleri sözlerin hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur” demişti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Nurettin Yıldız’a “Meczubun biri çıkıp kadınlara kocalarından dayak yedikleri için şükretmeleri gerektiğini söyleyebiliyor. Bunu diyanet adına yapabiliyor. Ne ara bu kadar sapık türedi” diye tepki göstermişti.

NEVZAT ÇİÇEK'TEN AÇIKLAMA

Nevzat Çiçek buluşmaya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaparak, “Geçen günlerde hocalar bir araya geldi... Hem kendi aralarındaki sorunları konuştular hem de dargın olanlar barıştı. Herkes kendisine göre bundan sonra yapması gerekenleri masaya yatırdı. Neden bunlar yaşanıyor sorusuna cevap aradı. Ben de ortak istek üzerine moderatörlük yaptım” dedi.

Erdoğan'dan Diyanet'e Nurettin Yıldız talimatı

Hocalar bir türlü bel üstüne çıkamadı... Yeni fetva: Baharat, çay, kahve, ketçap, et şehvet uyandır…

Erdoğan tepki gösterince Diyanet İşleri Başkanı sessizliğini bozdu: Bunlar toplumu rahatsız ediyor

 

CÜBBELİ'DEN AÇIKLAMA: KARŞI TARAF SAFLARI SIKLAŞTIRIYOR

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, "Nureddin Yıldız, İhsan Şenocak ve M. Emin Yıldırım Hocaefendiler ile Görüştüğümüzde Neler Konuştuk?!" isimli bir video yayınlayarak konuya açıklık getirdi. Videoda yapılan açıklamalar şu şekilde:

"REFORMİST YAŞAR NURİ KAFASI YENİ BİR DİN ÇIKARTMAYA ÇALIŞIYOR"

"Konu haremlik-selamlık'a riayet eden cemaatlerin ne kadar sapık olduklarına geliyor. Siz farkıda mısınız? (evet sesleri) Mesele ketçap meselesi değil, adam ketçabı ne yapsın. Yılmaz Özdil, 'Bu ketçabı böyle konuşursa bunlara kadınbudu köfte, vezir parmağı ne olacak diyor.' Bir dalga, bir hakaret... Bu benim kanıma dokundu. Ben de bunun üzerine Nurettin Hoca'yı, İhsan Şenocak Hoca'yı, Mehmet Emin Yıldırım Hoca'yı aradım. Karşı taraf safları sıklaştırıyor. Hepsi birden haremlik-selamlık, helal-harama girdiler. Bizim ehli sünnet üst kimliği altında sorunlarımızı çözmemiz lazım. Tehlike çok büyük çünkü bu ilahiyatlardaki reformist Yaşar Nuri kafası yeni bir din çıkartmaya çalışıyor."

"NEREDEYSE DİYECEKLER Kİ BUNLAR KARISIYLA DA YATMAZ"

Mehmet Emin Yıldırım'ın vakfında buluştuklarını belirten Ahmet Mahmut Ünlü, Nurettin Yıldız hakkında ise "Ben böyle linçlerle çok karşılaştım. Halden çok iyi anlıyorum" dedi. Baktım ki dinsizi donsuzu birleşmiş, vezir parmağına kadar gidince iş biz aramızda doğruyu bulmazsak bunlar bizden de destek alarak müslümanları yıpratacaklar. Zaten iş ketçapta durmuyor. Bunlar kızına el öptürmez, kaynanasıyla oturmaz az daha diyecekler ki bunlar karısıyla da yatmaz. İş oraya geldi. Tabii canım niye evlendik o zaman? Hanım da çarşafla girsin yatağa, araya da bir şey koyalım. Yaptılar bizi böyle yahu. Adamların lafı böyle, dalga geçiyorlar bizimle" dedi.

Binali Yıldırım'dan çok sert Nurettin Yıldız çıkışı

Erdoğan "Hocaefendiler beni tefe koyacak" demişti, ilk tepki geldi: Haddinizi aşmayın

Erdoğan: İslamı 14-15 asır öncesi hükümlerle uygulayamazsınız

'Kadına dayak' fetvası için yargıdan iki farklı karar... İstanbul Başsavcılığı Yıldız'ı gazeteci, f…


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler