Nusaybin'den art arda acı haberler: 2 şehit

Mardin'in Nusaybin ilçesinde Yüzbaşı Alper Kalem, keskin nişancı tüfeği ile açılan ateş sonucu şehit oldu. İlçede zırhlı araca roketatarlı saldırıda ise 2 polis memuru yaralandı, bir uzman çavuş şehit düştü.

Yayınlanma: 30.04.2016 - 10:48
Abone Ol google-news



Nusaybin’de, hendek ve barikatların kaldırılması amacıyla 14 Mart’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı 48’inci gününde devam ediyor. İlçede, PKK'liler tarafından operasyona çıkan güvenlik güçlerini taşıyan zırhlı araca roketatarlı saldırı yapıldı.

Saldırıda, 2 polis ile 1 asker yaralandı. Yaralılar, Nusaybin Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalelerinin ardından helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesi’ne sevk edildi. Ağır şekilde yaralanan Uzman Çavuş kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

YÜZBAŞI KANAS'LA ŞEHİT EDİLDİ

Çatışma sırasında PKK'lilerin keskin nişancı tüfeği ile açtığı ateşte Yüzbaşı Alper Kalem ağır şekilde yaralandı. Konya'nın Meram ilçe nüfusuna kayıtlı olan Yüzbaşı Kalem, ambulansla kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Bu arada yine aynı saatlerde, ilçede operasyona çıkan güvenlik güçlerini taşıyan zırhlı bir araca Abdülkadirpaşa mahallesinde PKK'liler tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 polis ve 1 asker yaralandı. Yaralılar, Nusaybin Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalelerinin ardından helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesi'ne sevk edildi. Ağır yaralı olan uzman çavuş kurtarılamayarak şehit düştü.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler