O isimler Beşiktaş maçında yok!
Sivasspor’da Mert Hakan yok, savunma sıkıntılı

Süper Lig’de fırtına gibi eserek liderliği kimseye kaptırmayan ve camiasını sevince boğan Sivasspor’da ikinci devrenin ilk haftasında oynanacak olan Beşiktaş maçı öncesi cezalı ve sakat futbolcuların çokluğu teknik ekibi sıkıntıya soktu.
Liderliğini sürdürmek isteyen Yiğidolar’da zorlu karşılaşma öncesi başarılı orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş cezalı duruma düştü. Tedavileri süren defans oyuncuları Aaron Appindangoye ve Marcelo Goiano’nun yanı sıra orta saha oyuncusu Emre Kılınç ve forvet oyuncusu Fernando sakat. En kritik mevkilerinde birçok eksik bulunan Sivasspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay’ın idmanlarda sürekli arayış içinde olduğu öğrenildi.
Zorlu Beşiktaş maçı öncesi 1 cezalı, 4 sakat oyuncunun olduğu Sivasspor’da, teknik direktör Rıza Çalımbay’ın maça nasıl bir ilk 11 ile çıkacağı ise merak konusu oldu.

Spor Haberleri
-
Montella: 'Neleri düzeltmemiz gerektiğini öğrendik'
-
İngiltere - Türkiye maçında gol sesi çıkmadı!
-
Ali Koç: 'Hiçbir Fenerbahçeli kabul etmez'
-
Erdem Can: Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi'ni takip edelim
-
Trabzonspor'dan Batagov için sakatlık açıklaması
-
Derbi öncesi Galatasaray'a 3 müjde!
-
Burnu kırılmıştı: İşte Dzeko'nun son durumu!
-
Galatasaraylı eski yıldızdan Arda Güler bombası!
-
Süper Lig ekibi yeni hocasını açıkladı!
-
Marco Rossi'den Roland Sallai açıklaması!
En Çok Okunan Haberler
-
Erdoğan'a tepki gösteren isme 'kesin ihraç' talebi
-
'Kafamızı bozarlarsa Taksim'de olacağız!'
-
CHP liderinden gözaltı ve yandaş medya sözleri!
-
İmamoğlu'nun ilk ifadesi ortaya çıktı
-
Protestolara katılanlara şafak baskını
-
CHP'den MHP'ye 'kurultay' yanıtı!
-
Protestolarda üçüncü gün
-
Valilikten son dakika yasak kararı!
-
'Bu operasyon çocuğunun yalanları...'
-
AKP'li belediyeden 'kreş' teklifi