Öğrenci yurdunda dehşet: 1 ölü 1 yaralı

Karabük'te öğrenci pansiyonu işleten 55 yaşındaki M. A, yan binada bulunan öğrenci yurdunun sahibi 40 yaşındaki eniştesi M. K'yi silahla vurarak öldürdü, oğlu 16 yaşındaki A. K'yi da yaraladı. Olay yerinden kaçan A, üç saat sonra yol kontrolü yapan polise teslim oldu.

Yayınlanma: 21.03.2016 - 09:22
Abone Ol google-news

<video:501617>

Olay, akşam saatlerinde 100'üncü Yıl Mahallesi 1020 Nolu Sokak'taki öğrenci yurdunda meydana geldi. Karabük Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı eski Müdürü M. A, sahibi olduğu öğrenci pansiyonundan çıkarak yan binada bulunan eniştesine ait öğrenci yurduna gitti.

A. ile K, yurdun girişinde bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce A, belinden çıkardığı tabancayla eniştesi K'ye ateş etmeye başladı. Silahtan çıkan mermiler, M. K. ile bu sırada yanına doğru gelen oğlu A. K'ye isabet etti. M.K. olay yerinde yaşamını yitirirken, yaralanan oğlu A.K, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan A.K'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. M.K'nin cesedi de olay yerinde yapılan incelemenin ardından aynı hastanenin morguna kondu.

Olay sonrası kaçan M. A, üç saat sonra Karabük'ün Safranbolu ilçesi'nde yol kontrolü yapan polislere teslim oldu.

M. A'nın pansiyonunun yanına geçen yıl yurt yaptırdığı gerekçesiyle eniştesi M. K. ile arasında husumet oluştuğu iddia edildi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler