Olaylı Akhisar-Bursa maçının yankıları sürüyor... "Akhisarlı taraftarlar baltalarla saldırdı"

Pazar günü Akhisar'da oynanan ve Ege temsilcisinin 1-0 üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmadan sonra çıkan olayların yankıları sürüyor. Bir Bursaspor taraftarı olayları Cumhuriyet'e anlattı

Yayınlanma: 12.02.2018 - 16:45
Abone Ol google-news
<video:925115>

 

Pazar günü Akhisarspor ile Bursaspor arasında oynanan ve Akhisar'ın 1-0 üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmadan sonra çıkan olayların yankıları sürüyor.

Cumhuriyet'e konuşan bir Bursaspor taraftarı olayların medyaya yanlış aktarıldığını belirtti.

Yeşil beyazlı taraftar olayları şu şekilde anlattı:

"Bursaspor taraftarları olarak şehre yakın deplasmanlarda münferit olarak Akhisar'a gittik. Maç bitiminde bir deplasman klasiği olan 'ev sahibi takım taraftarları çıkana kadar statta bekletilme olayı yaşanmadan bizi apar topar stadyumdan çıkardılar. Şehrin göbeğinde birçok Akhisar taraftarları tren yolundan aldıkları taşlarla Bursa'ya dönmeye çalışan taraftarlara saldırdı. Ben o esnada tribünden arkadaşlarımla bir otobüste bulunuyordum. Önümüzdeki arabaların birini durduran Akhisar taraftarları baltalarla araca saldırdı. Bizim bulunduğumuz otobüste dahil olmak üzere birçok araca taşla saldırdılar. Daha sonrasında araçlarında bulunan birçok taraftar zarar görmemek için aracını terketti. Nefsimüdafa olarak kendimizi korumaya kalktık. Polisin hem olaylara müdahale etmemesi hem de bizi stattan apar topar çıkarması olayların büyümesine yol açtı. Daha sonra saldırganlar kahvehaneye kaçtı ve Bursaspor taraftarları o esnada kahvehaneye girdi. O görüntüler bu şekilde ortaya çıktı. Bursaspor taraftarları bu görüntülerle saldırganmış gibi gösterilmeye çalışıldı ancak olaylar bu şekilde değildi."

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler