Onlarca sanatçıdan 6 dilde kardeşlik şarkısı

Ses sanatçısı Muzaffer Yiğit, söz ve müziği kendisine ait olan 'Kardeşlik' isimli şarkıyı aralarında Cansever'in de bulunduğu 27 sanatçı ile birlikte 6 dilde seslendirip klip çekti.

Yayınlanma: 07.10.2016 - 11:52
Abone Ol google-news
<video:611760>

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde doğup büyüyen ses sanatçısı Muzaffer Yiğit, söz ve müziği kendisine ait olan 'Kardeşlik' şarkısı için aralarında Cansever'in de bulunduğu 27 sanatçı arkadaşıyla sütüdyoya girdi. Türkçe, Kürtçe, Zazaca, Arapça, Romanca ve Süryanice seslendirilen şarkının klibinde üzerlerinde çeşitli etnik grup ve milletlerin isimlerinin yazıldığı tişörtler giyen çocuklar da yer aldı.

"BU PROJE TÜRKİYE'DE YAŞAYANI TÜM HALKLARA İTHAFEN YAPILMIŞTIR"

Söz ve müziği kendisine ait olan şarkıya çekilen klibin kısa süre sonra televizyonlarda yayınlanacağını belirten Muzaffer Yiğit, şunları söyledi:

"Bizler birbirimize karşı ne kadar sevgi ve saygı gösterirsek, elbette o kadar çok huzur ve mutluluk içinde oluruz. Onun için diyorum ki gelin hep beraber, Türk’ü, Kürt'ü, Laz, Çerkez gibi tüm etnik kökenli vatandaşlarımız, ülkemize barış ve kardeşliğin bir an önce gelmesi için, çaba sarf edelim. Bu proje din, dil, ırk ayırımı yapmaksızın Türkiye’de yaşayan tüm halklara ithafen yapılmıştır.."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler