Onno Tunç Anısına Müzik Günleri

Onno Tunç, 4-6 Şubat tarihlerinde İTÜ Maçka Kampüsü Dr. Erol Üçer Müzik İleri Araştırmaları Merkezi'nde (MİAM) saat 18.00’de başlayacak panellerle anılacak

Yayınlanma: 04.02.2020 - 17:13
Abone Ol google-news

Beste ve düzenlemeleriyle Türk pop müziğine yön veren sanatçılardan Onno Tunç, 4-6 Şubat tarihlerinde İTÜ Maçka Kampüsü Dr. Erol Üçer Müzik İleri Araştırmaları Merkezi'nde (MİAM) saat 18.00’de başlayacak üç ayrı panel ile anılacak. Katılıma açık ve ücretsiz düzenlenen panellerin konuşmacıları arasında Sertab Erener, Göksel, Hakan Kurşun, Clint Bajakian, Arto Tunçboyacıyan gibi ünlü isimler bulunuyor. 

İlk panel 4 Şubat Salı günü “Oyun Müzikleri (Video Games)” temasıyla yapılacak. Başar Ünder’in moderatörlüğünü üstlendiği panelde, World of Warcraft, Indiana Jones gibi film ve oyun müziklerine imza atmış, halen San Fransisco Konservatuvarı’nda öğretim üyeliği yapan besteci, yapımcı ve ses tasarımcısı Clint Bajakian; Hatice Köse, Burak Karakaş ve Kutay Tinç ile bilgisayar oyunu müzikleri hakkında sohbet edecek.

“Dijital Dünya: Müzik Sektörü Nereye Gidiyor?” başlığıyla 5 Şubat’ta gerçekleşecek ikinci panelde, müzik sektörünün geçirdiği değişimler ve yeni müzisyenleri nelerin beklediği, müzisyen, editör ve prodüktörler tarafından değerlendirilecek. Babylon ve Pozitif'in kurucularından Ahmet Uluğ'un moderatörlük yapacağı panelde, S&N Müzik Publishing Müdürü Çağdaş Kurtoğlu, aranjör Ozan Bayraşa, Ahmet Çelenk, Fuat Ergin ve Hakan Kurşun yer alacak.

“Onno Tunç'lu Yıllar” başlıklı, 6 Şubat’taki son panelde ise, Türk Pop Müziği’nin 80’lerden bu yana geçirdiği yolculuk ve bu yolda Onno Tunç’la yolu kesişmiş panelistlerin gözünden aktarılacak. Müzik yazarı Naim Dilmener'in moderatörlüğünü üstleneceği panelin konuşmacıları, müzisyen Emin Fındıkoğlu, Dağhan Baydur, Sertab Erener, Göksel ve Arto Tunçboyacıyan.

Herkese açık ve ücretsiz düzenlenecek paneller için [email protected] adresinden rezervasyon yaptırmak gerekiyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler