‘Oynayalım’ diyorlar

F.Bahçe’de camia maçlara çıkılmasını istiyor, başkan Yıldırım ise kararsız.

Yayınlanma: 13.04.2015 - 21:36
Abone Ol google-news

Fenerbahçe yönetimi bugün bir kez daha toplanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın güvence vermesinin ardından bakalım toplantıdan nasıl bir karar çıkacak. Karar, ‘maçları oynayın’ yönünde olursa F.Bahçe, Kadıköy’de perşembe günü Türkiye Kupası’nda oynanacak Mersin İdman Yurdu ve pazartesi günü ligdeki Bursaspor karşılaşmalarında sahadaki yerini alacak. Bilindiği üzere F.Bahçe kafilesi, 4 Nisan Cumartesi günü Rize’den Trabzon’a giderken silahlı saldırıya uğramış, bu olay takımda büyük bir şok yaratırken yönetim, “Saldırı olayı aydınlatılana kadar futbol oynamayacağız” açıklamasını yapmıştı. Teknik direktör İsmail Kartal, geçen süreçte yönetimin de desteğiyle futbolcuları bu kâbusun etkisinden büyük ölçüde çıkarttı. İdmanlarda yeniden yüzler gülmeye başladı, çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Takım artık sahada olmaya hazır.

Yıldırım-Küçük zirvesi

Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük dün kulüp binasında Başkan Aziz Yıldırım’la sürpriz bir görüşme yaptı. Bu zirvede divan başkanının Yıldırım’a ‘Oynamanızdan yanayız’ dediği öğrenildi. Aziz Yıldırım herhangi bir açıklamada bulunmazken F.Bahçe başkanına camianın önemli isimlerinden de ‘sahaya çıkılsın’ yönünde talep geldiği bildirildi.

Kuyt’tan sonra Sow da gidiyor

Dirk Kuyt’ın ‘ayrılık’ açıklaması ve Diego’nun alacaklarını tahsil edememesinden dolayı TFF’ye başvurusuyla büyük bir şok yaşayan F.Bahçe transferde de büyük bir hareketlilik içerisine girecek. Kadroya katılacak olan isimlerden daha ziyade sözleşmesi biten oyuncuların durumu ve takımdan ayrılmayı planlayan futbolcular üzerine alternatif planlar üretmeye başlayan Sarı - Lacivertlilerde “Gitmek istiyorum” diyen hiçbir futbolcuya “Kal” denmeyecek!

Moskova yolcusu

Bu arada F.Bahçe’de takıma veda etmeye en yakın isim olarak gösterilen Moussa Sow’a sürpriz bir teklif geldi. Önümüzdeki sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Rusya Ligi temsilcisi Dinamo Moskova, Senegalli yıldızla resmi olarak ilgilenmeye başladı. Bu sezon sonunda Kuranyi’yi göndermeyi düşünen Moskova temsilcisi, Marsilya’dan Gignac ve F.Bahçe’den Sow’u kadrosuna katarak şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmak istiyor. Dinamo Moskova, Sow için aylık 300 bin Avro’luk bir bütçe ayırdı.

Diego krizi sonlandı

F.Bahçe Kulübü, alacakları ödenmediği için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuran Diego Ribas’ın parasını ödedi. Sarı - Lacivertlilerin dün Diego’nun menajeriyle bir araya geldiği ve Brezilyalı futbolcunun 300 bin Avro tutarındaki alacağını yatırdığı öğrenildi. Böylelikle F.Bahçe, FIFA’dan gelecek olası bir cezadan da kurtulmuş oldu. Fenerbahçe yönetimi ile Fenerbahçe USA Derneği Güneydoğu’da öksüz ve yetimlere yardım eli uzattı. Sarı - Lacivertliler Diyarbakır’la Şanlıurfa’ya hem kütüphane yardımı yaptı hem de yetim ve öksüz çocuklara giyecek desteğinde bulundu. Sarı - Lacivertlilerin başkanı Aziz Yıldırım da 1000 yetim, öksüz çocuğun giydirilmesine katkı verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler