Özgentürk çiftinin mutlu günü

Gazeteci, belgesel ve program yapımcısı Nebil Özgentürk'ün bir yıl önce hayatını birleştirdiği eşi Nehir Özgentürk, 7 Ağustos Pazar günü Universal Hospital Bodrum'da erkek bebek dünyaya getirdi.

Yayınlanma: 08.08.2011 - 14:40
Abone Ol google-news

Nebil Özgentürk baba olmasının verdiği mutluluğu, dostları ile birlikte paylaştı. Yaz aylarını Bodrum’daki yazlıklarında geçiren Nebil ve Nehir Özgentürk çifti, dün bebek sahibi oldu.

Universal Hospital Bodrum’da, dün saat 15.00’te sezaryenle doğum yapan Nehir Özgentürk, bir erkek bebek dünyaya getirdi. 3 kilo 165 gram ağırlığında, 49 santimetre boyunda dünyaya gelen bebeğe ’Arın’ ismi verildi. Hastane bahçesinde, Özgentürk’ü dostları ve yakınları yalnız bırakmadı. Program yapımcısı Metin Uca, gazeteci ve belgesel yapımcısı Can Dündar, şair Sunay Akın, Başhekim Prof. Dr. Ahmet Ragıp Hamulu ve yakınları Nebil Özgentürk’le hastane bahçesinde, mutluluğunu paylaştı.
 

İsim babası Can Dündar

Bebeğin ve eşinin sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Nebil Özgentürk, "Uzun bir süredir oğlumuza isim arayışındaydık. Can Dündar bize muhteşem bir armağan getirdi. Alfabede yer alan harfler ile başlayan bir isim listesi hazırlamış ve bunu bizimle paylaştı. Nehir ve ben de bu listeyi incelediğimizde, ikimizde aynı anda göz göze geldik ve ’Arın’ ismini seçtik. Can Dündar, oğlumuzun isim babası oldu. İlk oyuncağını Sunay Akın aldı. İlk fotoğrafını da Metin Uca çekti" dedi.

Can Dündar ise "Nebil, ‘Birkaç gün önce isim çalış’ diye bilgi verdi. Ben de bir liste hazırladım ve bu listeden de Arın ismini seçtiler. Adıyla büyür inşallah" dedi.
 

Doğum haberi Twitter'dan

Metin Uca, Nebil Özgentürk’ün baba olduğu haberini sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan "Bodrum’da ‘yavru’ları görecektim. Sabahın köründe Nebil-Nehir Özgentürk’ün nur topu gibi erkek yavrusunu verdiler onun yerine" yazarak duyurdu. Nehir Özgentürk ve Arın bebeğin bir süre daha hastanede tutulacağı bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler