Pamela Anderson Türk fuarında
Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da bu yıl 7. düzenlenen Milyonerler Fuarı'nın açılışına, Türkiye'nin ünlü moda tasarımcılarından Erol Albayrak'ın çalışmaları damgasını vurdu. Fuarın en renkli ismi ise dünyanın en seksi yıldızlarından Pamela Anderson idi.
Fuar merkezi RAI salonlarında düzenlenen Milyonerler Fuarı'nın dün akşam yapılan açılış töreninde, Hollanda güzellik yarışması finaline kalan güzeller, Erol Albayrak'ın "İstanbul 2010" adıyla hazırladığı koleksiyonundan örnekler sundular.
Hürriyet'in haberine göre, devam eden ekonomik krize aldırmadan her türlü lüksün sergilendiği fuarın açılışına, Hollandalı ünlü gösteri ustası Hans Klok da katıldı ve Amerikalı oyuncu Pamela Anderson'un da yer aldığı bir gösteri sundu.
En Çok Okunan Haberler
-
CHP’li belediyede neler oluyor?
-
Erbakan'dan AKP'ye şartlı destek
-
Erzan'ın telefonundan 'Fatih Terim' mesajı çıktı
-
Bakan eğildi, tepkiler art arda geldi!
-
'İnce' ve 'Akşener' açıklaması
-
'En son ayrılacak arkadaşımdı'
-
Özgür Özel, Kılıçdaroğlu’yla görüşecek
-
CHP'li belediye başkanı hayatını kaybetti
-
Ortak aday gösterecekleri yerleri açıkladı
-
Eski Bakan'dan dikkat çeken paylaşım