Panama - Meksika maçında hakem kararları çıldırttı

Panama maçı 1-0 önde götürürken; hakem önce 89'uncu dakikada Meksika lehine tartışmalı bir penaltı kararı verdi. Meksika, uzatmalarda da bir penaltı daha kazanırken, karşılaşmayı 2-1 kaybeden Panama'da oyuncular maç sonu hakemin üzerine yürüdü.

Yayınlanma: 23.07.2015 - 13:26
Abone Ol google-news

Maçın Amerikalı hakemi Mark Geiger, 89'uncu dakikada takım kaptanı ve Panama'nın golünü atan Roman Torres'in cezasahası içerisinde topu elle kontrol ettiği için penaltı noktasını gösterdi.

Ancak görüntü tekrarında Torres'in topa elle müdahele etmediği görülürken, Panamalı oyuncuların itirazları yaklaşık 10 dakika sürdü.

Uzatmalarda Andres Guardado takımına 1-1'lik eşitliği getirirken, 104'te bir tartışmalı penaltı kararı daha çıktı. Bu atışı da gole çeviren Andres Guardado, Meksika'yı 2-1 öne geçirdi.

Karşılaşma bu skorla sona erip Meksika finalde Jameika'nın rakibi olurken, maç sonrası Panamalı oyuncular hakemin etrafını sardı.

Uzun süre Amerikalı hakeme itiraz eden oyuncular, karşılaşma sonrası da sert açıklamalarda bulundu. Panamalı defans oyuncusu Adolfo Machado Concacaf yönetiminin istediği sonucu elde ettiğini söylerken, "Şimdi final oynayacaklar. Concacaf cebini doldurabilir" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler