Pembe kıyafetle gelen kadınlar ücretsiz izleyebilecek
Sezona Cumhurbaşkanlığı Kupası, THY EuroLeague’e de deplasmandaki FC Bayern Münih galibiyeti ile başlayan Anadolu Efes, EuroLeague’in ikinci haftasında Zalgiris Kaunas’ı ağırlayacak.
Sezona Cumhurbaşkanlığı Kupası, THY EuroLeague’e de deplasmandaki FC Bayern Münih galibiyeti ile başlayan Anadolu Efes, EuroLeague’in ikinci haftasında Zalgiris Kaunas’ı ağırlayacak. Bu karşılaşmaya pembe kıyafetle gelen kadın basketbolseverler mücadeleyi ücretsiz izleyecek.
Sezon başından bu yana oynadığı dört resmi maçı da kazanan Anadolu Efes’in Zalgiris Kaunas’ı konuk edeceği karşılaşmada “Pembe Top Sahada” projesi de beşinci kez gerçekleştirilecek. Anadolu Efes Spor Kulübü ve Anadolu Sağlık Merkezi iş birliği ile meme kanserinde erken tanı farkındalığının sembolü haline gelen Pembe Top, projenin gönüllü destekçisi, başarılı oyuncu Özge Özpirinçci’nin elinden havalanacak. Ayrıca bu önemli projeye destek olmak için Sinan Erdem Spor Salonu’na pembe kıyafetleri ile gelecek kadın basketbolseverler, maç bileti için ücret ödemeyecek.
Anadolu Efes’in THY EuroLeague 2018-2019 sezonunda ilk kez ev sahibi olacağı karşılaşma, 17 Ekim Çarşamba günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda 20.00’de başlayacak. Anadolu Efes, Avrupa kupalarında rakibini İstanbul’da dokuzuncu kez konuk edecek.
ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ HAVA ATIŞINI PEMBE TOP İLE YAPACAK
Her yıl Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında Anadolu Efes’in THY EuroLeague’de ev sahibi olduğu ilk karşılaşmada gerçekleştirilen Pembe Top Sahada projesi, Anadolu Efes-Zalgiris Kaunas maçına farklı bir heyecan katacak.
Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü iş birliğiyle meme kanseriyle mücadele konusunda kadınları bilinçlendirmek ve erken tanı farkındalığı oluşturmak için gerçekleştirdiği Pembe Top Sahada projesi beşinci yılında yeniden “Erken Tanı Hayat Kurtarır” diyecek. Bugüne kadar Beren Saat, Bergüzar Korel, Sinem Kobal ve Elçin Sangu’nun gönüllü destekçileri olduğu projenin bu yılki destekçisi Özge Özpirinçci, karşılaşmanın hava atışını Pembe Top ile yapacakken Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki tüm basketbolseverler de “Erken Tanı Hayat Kurtarır” mesajına destek verecek.
PEMBE KIYAFET TERCİH EDEN KADIN BASKETBOLSEVERLERE ÜCRETSİZ MAÇ BİLETİ
Pembe Top Sahada projesine özel etkinlik, yarışma ve sürprizlere de sahne olacak bu karşılaşmada kadın basketbolseverleri mutlu edecek başka bir uygulamaya da imza atacak.
Pembe Top Sahada projesine destek vermek için Sinan Erdem Spor Salonu’na pembe kıyafet ile gelen kadın taraftarlar, maç bileti için ücret ödemeyecek.
Video Haberler
-
Şiddetli rüzgar etkili oldu, apartmanın 2 balkonu çöktü
-
Evine giren kişiyi öldürmüştü: İdrarını yaparken gördüm
-
Uyarılar art arda geldi: İstanbul'da trafik kilit
-
Sarıcaali köyü muhtarı bir can kurtardı
-
Kızlar Sarayı'ndaki yangının nedeni araştırılıyor
-
Ayasofya'nın İstanbul ile imtihanı
-
Düzce'de kazılan yerlerden 15 köpek ölüsü çıktı
-
Torosları şakayıklarla şenlendi
-
Hatay'da tarihi eser operasyonu: 1 gözaltı
-
Mobilya atölyesinde yangın: Yurttaşlar sokağa döküldü
En Çok Okunan Haberler
-
AVM'de yemek yediler, evladını kaybetti
-
Sedat Peker sessizliğini bozdu
-
Milyonlarca Türk yurttaş etkilenecek
-
Benzine büyük zam
-
İmamoğlu'ndan suç duyurusu
-
İktidarda Özkan rahatsızlığı
-
İmamoğlu'ndan Murat Ongun açıklaması
-
9 yıl sonra ilk: Türkiye'den kritik normalleşme adımı
-
'Yıldız oyuncu 2 yıl daha Fenerbahçe'de'
-
İşte Erdoğan'ın unuttuğu SADAT!