Pereira'nın yönetimden ilk transfer isteği

Vitor Pereira, 1 yıllığına kiraladıkları Sırp yıldızın tapusunu istiyor. Portekizli çalıştıcı, yetenekli oyuncunun bonservis işinin yaz dönemine kalmadan çözülmesi adına yönetime rapor sundu.

Yayınlanma: 30.12.2015 - 09:45
Abone Ol google-news

Vitor Pereira, 1 yıllığına kiraladıkları Sırp yıldızın tapusunu istiyor. Portekizli çalıştıcı, yetenekli oyuncunun bonservis işinin yaz dönemine kalmadan çözülmesi adına yönetime rapor sundu. Lazar Markovic de buna sıcak baksa da transferin önündeki tek engel Liverpool menajeri ‘Jurgen Klopp’ faktörü.

Yaz döneminin son dakika bombası Lazar Markovic’in şu ana kadar beklentileri karşılaması, teknik direktör Vitor Pereira’yı harekete geçirdi.

Portekizli hoca, 1 yıllığına Liverpool’dan kiraladıkları Sırp yıldızın bonservisiyle alınması yönünde sarı-lacivertli yönetime rapor sundu.

Bu planın yaza kalmadan hayata geçirilmesinin oyuncunun ikinci yarıdaki performansına olumlu katkı yapacağını düşünen genç çalıştırıcının bu talebi İngiliz temsilcisinin bonserviste kolaylık sağlaması halinde resmiyete dökülecek.

İlk başlarda Türkiye macerasına ‘Geçiş süreci’ gözüyle baksa da daha sonra İstanbul aşığı haline gelen 21 yaşındaki oyuncu, taraftarın ilgisinden ve takımın coşkusundan çok memnun. Bu yüzden yola F.Bahçe’yle devam etmeye sıcak baksa da transferin önündeki en büyük engel Liverpool menajeri Jurgen Klopp olarak görünüyor.

OPSİYONU YOK

Markovic'in F.Bahçe’ye kiralanmasından sonra yolu İngiltere’ye düşen Alman çalıştırıcı, onun takıma dönüşünü bekliyor. Oyuncusunu sık sık takip ettiği bilinen Klopp’un, iki kulübün her konuda anlaşması halinde transfere onay vereceği öne sürüldü.

Liverpoo, Benfica’dan 25 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı futbolcuyu F.Bahçe’ye kiralarken kontrata ‘satın alma opsiyonu F.Bahçe’dedir’ maddesinin konulmasına izin vermemişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler