Peskov'dan "nükleer evrak çantası" açıklaması
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Sibirya'daki tatili sırasında nükleer evrak çantasının yanında olup olmadığı sorulan Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, gerekli iletişim araçlarının nerede olursa olsun Putin'in yanında olduğunu belirtti.

Basın toplantısında konuşan Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov'a, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Sibirya'daki tatili sırasında nükleer evrak çantasının yanında olup olmadığı soruldu. Peskov, stratejik olanlar da dahil olmak üzere gerekli iletişim araçlarının nerede olursa olsun Putin'in yanında olduğunu belirtti.
Peskov, "Stratejik iletişim de dahil olmak üzere gerekli tüm iletişim araçları, ister Rusya ister dünyanın herhangi bir ülkesi olsun nerede olursa olsun her zaman başkanın yanındadır" ifadelerini kullandı.
HAFTA SONUNU SİBİRYA’DA GEÇİRDİ
Dün Kremlin’den yapılan açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in hafta sonunu Sibirya’da geçirdiği bildirilmiş ve Başkan Putin’e Savunma Bakanı Sergei Shoigu’nun eşlik ettiği ifade edilmişti.
Peskov basına yaptığı açıklamada, hafta sonunu Sibirya bölgesinde geçiren Başkan Putin ve Bakan Shoigu'nun arazi aracı kullandığını ve Sibirya taygasında yürüdüğünü belirtmişti. Ayrıca Bakan Shoigu'nun, Başkan Putin'e ahşap el sanatları ile uğraştığı atölyesini gezdirdiği ifade edilmişti.
Video Haberler
-
Antalya'da trafikte skandal görüntüler
-
İstanbul'da baskın anı! İçerisi böyle görüntülendi
-
Trafik kazasında can pazarı! Yaralılar var
-
Erdoğan ve İmamoğlu anmada bir arada
-
Taksicinin vurulma anı kameraya böyle yansıdı
-
Kuduz vaşak dehşeti! Eşine yapışan hayvana silah çekti
-
Afiş de tıpkı 128 milyar dolar gibi uçup gitti
-
Arkasından gizlice yaklaşıp dehşeti yaşattı
-
Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken paylaşım
-
Nihat Hatipoğlu'na 'astral seyahat' sorusu gündem oldu
En Çok Okunan Haberler
-
Yavaş'tan gençlere Kripto para uyarısı
-
İstanbul'da kira fiyatlarının en çok arttığı 5 ilçe
-
AKP ve MHP oylarında büyük düşüş... İşte son anket
-
Araç sahipleri dikkat: 1 Mayıs'ta yürürlüğe giriyor!
-
KKTC’den Ankara’ya tepki
-
İşkence görüntülerine tepki
-
Tartışılan öneri reddedildi
-
Sağlık Bakanlığı koronavirüs tablosunu açıkladı
-
İbrahim Kalın'dan 'Erkan Oğur' açıklaması: Üzüldüm
-
Bakanlık marka marka açıkladı: İşte güvensiz maskeler