Phillip Cocu: Gol üretmekte zorlanıyoruz

Spor Toto Süper Lig'de 9. haftada Sivasspor'a konuk olan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Phillip Cocu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 20.10.2018 - 21:32
Phillip Cocu: Gol üretmekte zorlanıyoruz
Abone Ol google-news

Cocu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"İyi bir maç oynadık. Maçın ilk yarısında defansif olarak iyi bir iş çıkardık, oynanan oyundan memnunum. İkinci, yarıda çok daha fazla şans bulduk ancak, bunları değerlendiremedik. Robinho gibi çok yetenekli bir oyuncuya karşı biraz zorlandık. Takımımız gol üretmekte çok zorlanıyor. Puan kaybımızdaki temel sebep bu. Saha içindeki davranışlar değil. Futbolda en temel mesele golü atabilmek. Bir gol atabilsek açılacağız ve daha farklı bir maç oynayacağız.

"Oyuncularımı rakip oyuncularla kıyaslamayı doğru bulmuyorum. Eğer bu skoru almamıza yol açan tek bir şey olsaydı onu değiştirmek daha kolay olurdu. Çok farklı sorunlar var. İçinde bulunduğumuz durumdan kesinlikle mutlu olamayız. 9 puanımız var. Birçok değişiklik yaşadık, bunlardan da etkilendik. Ama bunların hepsini geride bırakıp doğru skoru almamız lazım. Böyle bir durumda bulunmak daha farklı tipte bir baskı oluşturyor. Biz tepeye oynamaya alışkın bir takımız. Bütün bunları geride bırakmalıyız. Bu akşam daha az top kaybı yaptık gelişiyoruz. Bunlar küçük adımlar ama önemli. Artık önümüzdeki maça konsantre olacağız. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler