Pizzaro 1 yıl daha Bayern'de
Bundesliga şampiyonu Bayern Münih, Perulu golcü oyuncu Claudio Pizarro'nun sözleşmesini 2015 yılına kadar uzattı.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) şampiyonu Bayern Münih, Perulu golcü oyuncu Claudio Pizarro'nun sözleşmesini 2015 yılına kadar uzattı.
Kulüpten yapılan açıklamada, Pizarro'nun 30 Haziran 2014 tarihinde sona erecek sözleşmesinin 1 yıl daha uzatıldığı ifade edildi.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Bayern Münih Yönetim Kurulu Üyesi Karl-Heinz Rummenigge, Pizarro'nun bu sezon gol yollarında ne kadar tehlikeli olduğunu ve takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu ispatladığını belirtti.
Pizarro da gelecek sezon da Bayern Münih'te oynayacağı için çok gururlu olduğunu ifade ederek, "Benim için dünyada başka daha iyi takım yok'' dedi.
Bayern Münih'te 2001-2007 yılları arasında forma giyen 35 yaşındaki futbolcu, daha sonra Chelsea ve Werder Bremen'de oynadıktan sonra 2012 yılında Bayern Münih'e dönmüştü.
Pizarro, Bundesliga'da oynadığı toplam 370 karşılaşmada 176 gol kaydetti.

Spor Haberleri
-
Fenerbahçe penaltı bekledi: Hakem sarı kart verdi!
-
Olympiakos'a galibiyet yetmedi!
-
Eintracht Frankfurt, Ajax'a şans tanımadı!
-
Athletic Bilbao güle oynaya çeyrek finalde!
-
İtalyanlara çeyrek final için beraberlik yetti!
-
Fenerbahçe Avrupa'da seriye bağladı!
-
Fenerbahçe'ye kötü haber!
-
İşte oldu! İskoçya'da ilk gol geldi...
-
Şevval İlayda Tarhan'dan tarihi başarı!
-
Barcelona'da Martinez gelişmesi!
En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu farkı açıyor!
-
Nereden çıktı bu ‘kurucu önder’ lafı?
-
İsrail Şam'ı vurdu!
-
Oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti
-
MSB'den açıklama geldi!
-
İmamoğlu’nun şansı
-
Özgür Özel istifasını istemişti: Yusuf Özcan istifa etti
-
AKP'li başkanın eşine ‘kritik’ atama
-
Yeni Akit yazarı görevinden uzaklaştırıldı
-
Kanserle mücadele eden Tanyeli'den kötü haber!