PKK sorumlusu 'Ciyager' öldürüldü
Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde güvenlik güçleriyle girdikleri çatışmada öldürülen PKK'li sayısı 8'e yükseldi. Öldürülen PKK'lilerden birinin Sur İlçesi sorumlularından 'Ciyager' kod adlı PKK'li olduğu belirlendi.
Diyarbakır Valiliği, bugün düzenlenen operasyonlarda toplam 8 PKK'linin etkisiz hale getirildiğini ve 2 polis memurunun da yaralandığını açıkladı.
Açıklamada, şöyle denildi: "İlimiz Sur İlçesi'nde BTÖ mensuplarınca oluşturulan barikatların kaldırılması ve çukurların kapatılması için başlatılan operasyonların bitmesinin ardından, vatandaşlarımızın can güvenliği sağlamak amacıyla bölgeyi güvenli hale getirmek için arama tarama faaliyetlerini yürüten güvenlik güçlerine yönelik bir grup BTÖ mensubu tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmiştir. Saldırıya anında karşılık veren güvenlik güçleri ile BTÖ mensupları arasında kısa süreli çatışma yaşanmış ve çatışmada 8 BTÖ mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Ayrıca çıkan çatışmada 2 polis memuru yaralanmış, yaralı polis memurları tedavilerinin yapılması amacıyla hastaneye kaldırılmıştır. Hastanede tedavileri devam eden meslektaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Terör ve terör örgütlerine yönelik verilen mücadele kararlılıkla ve aralıksız bir şeklide devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
Video Haberler
-
İklim değişikliğinin Adana'ya etkisi: Tropik meyveler..
-
Kadir Şeker'in tahliyesi bekleniyor
-
İstanbul-İzmir yolunda feci kaza: 5 ölü
-
AKP'li Turan'dan asgari ücret açıklaması
-
Danimarka'da AVM saldırısı: 3 kişi öldü
-
Kaza yapan araç, evin bahçesine uçtu: 1 yaralı
-
Gürcistan’da hükümet karşıtı protestolar sürüyor
-
Silivri'de silahlı kavga: 4'ü ağır, 9 yaralı
-
Binali Yıldırım, konserde seyirciyle türkü söyledi
-
'Gençlerimizi cemaatlere peşkeş çekiyor'
En Çok Okunan Haberler
-
Sigaraya dev zam
-
Nevşin Mengü, Cem Küçük’ün 'kaset' tehdidini anlattı
-
Memur zammı belli oldu!
-
Eski AKP'liler: 'İpin ucu artık kaçmış'
-
'Artık bu şehirde yeri yoktur'
-
'Devlet hiç bu kadar ayağa düşmemişti'
-
Ünlü ekonomistten endişelendiren dolar tahmini
-
İstanbul’da yasak kararı!
-
Demirören'e tarih verdi
-
Trabzon’da da ‘cüppeli yürüyüş’