Prof. Dr. Arif Verimli Müge Anlı'nın programından ayrıldı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan Prof. Dr. Arif Verimli Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla programdan ayrıldığını duyurdu.

Yayınlanma: 16.02.2021 - 14:52
Prof. Dr. Arif Verimli Müge Anlı'nın programından ayrıldı
Abone Ol google-news

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının psikiyatristi Prof. Dr. Arif Verimli sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla programa veda ettiğini açıkladı. 

Prof. Dr. Arif Verimli, ayrılıkla ilgili Twitter hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

"Sevenlerim, Dostlarım; 12.02.2021 tarihi itibari ile 2008 yılından bu yana danışmanlığını yaptığım Müge Anlı ile Tatlı Sert programından kendi isteğimle ayrıldım. Öncelikle Müge Anlı ve Rahmi Özkan'a, her zaman saygı ve sevgi gördüğüm bütün ATV emekçilerine ve başta Taner Ercan olmak üzere Mavi Klaket Yapım'a çok teşekkür ederim.

Deontoloji ve Tıbbi sınırlarımı bilmek benim yaşam tarzımdır, aşılamaz çizgimdir, meslek ilkemdir. Bunun için yüksek hassasiyet gösterme çabası beni yoruyor ve nihayetinde sağlığımdan olmak istemiyorum. Kimseye kırgın değilim, herkese gönülden başarılar diliyorum... Saygılarımla..."

TAKİPÇİSİNE VERDİĞİ CEVAP DİKKAT ÇEKTİ

Yaklaşık 13 yıldır Müge Anlı'nın programında yer alan Arif Verimli, paylaşımında ayrılık sebebini kişisel hassasiyetlerine dayandırdı.

Ancak  Verimli'nin  takipçisinden gelen , "Hocam siz Şevki hoca yüzünde ayrıldınız değil mi? Kırgınlığınızın sebebi bu." yorumu üzerine, "Evet, teşekkür ederim" diyerek verdiği cevap dikkat çekti.





Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler