Rahmi Koç: Saygınlığınız olursa sözünüz geçer

Koç Holding’in kurumsal dergisine konuşan Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, “Ekonomik olarak büyük bir ülke olmayabilirsiniz fakat saygınlığınız olursa sözünüz daha çok geçer” dedi. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç da “demokrasi varsa hepimiz varız” mesajı verdi.

Yayınlanma: 28.01.2017 - 06:12
Abone Ol google-news

Türkiye’nin en güçlü yanının jeopolitik ayrıcalığı olduğunu belirten Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi M. Koç, global oyuncu olmak adına bunun iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Koç Holding’in kurumsal dergisi Bizden Haberler’e konuşan Rahmi Koç konuşması şöyle:

* Ekonomik olarak büyük bir ülke olmayabilirsiniz fakat saygınlığınız olursa sözünüz daha çok geçer.

* Dünyada müthiş bir rekabet başlayacak, bizim de bu gelişmeye ayak uydurmamız kaçınılmaz. Bu nasıl olacaktır? Başarılı olmak için ya herkesin yaptığını daha iyi yapacaksınız yahut da hiç kimsenin yapmadığı, yepyeni bir şey yapacaksınız. Bizim de öyle bir yolu seçmemiz menfaatimiz icabıdır. Lüzumsuz konularla vakit kaybetmeyip bu gelecek korkunç rekabete şimdiden kendimizi hazırlamamız çok önemlidir.

* Dış politikada küsmek, darılmak, gücenmek yoktur, nokta yoktur, yani cümlenin ucunun açık olması lazımdır.

Cesur adım şart

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç da, daha iyi bir gelecek için, yeni fikirlere, cesur adımlara şimdi her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunun altını çizdi. Ömer Koç, “Topluluğumuz, 90 yılı geride bırakıyor. Her türlü koşulda, karşılaştığımız her zorlukta bizi dimdik ayakta tutan güç; evrensel değerlere; Cumhuriyet ilkelerine olan inancımızdır. Demokrasi varsa hepimiz varız” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler