Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin'den duygusal paylaşım: Bir gecede büyüdüm

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi sonucu 62 yaşında yaşamını yitiren usta sanatçı Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin, babası için sosyal medyadan duygusal paylaşımda bulundu. Öztekin paylaşımında, "Babasını ustası yapıp o yolda ilerleyen o minik kız çocuğu bir gecede büyüdü. Ben sonunda büyüdüm Baba" ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 16.03.2021 - 11:27
Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin'den duygusal paylaşım: Bir gecede büyüdüm
Abone Ol google-news

Türk sinema, dizi ve tiyatrosunun usta oyuncusu Rasim Öztekin geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. 

62 yaşındaki Öztekin'in ölümü sevenlerini üzmüş, cenazesi gözyaşlarıyla uğurlanmıştı. 

Usta sanatçının kızı Pelin Öztekin, babasıyla çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabından  yayınlayarak duygusal paylaşımda bulundu.

Öztekin, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Her şey ne kadar hızlı, aynı gidişin gibi Babiş. Sanki dün kulağına Kal benimle, ben daha o kadar büyümedim” diye fısıldayan ben değildim. Sen yine erken davrandın kaptan!

Yaka iğnesi gibi boynunda uyuttuğun, omuzunda taşıdığın, tekneden denize attığın, elinden tutup maça götürdüğün, babasını hayranlıkla sahnede izleyen, babasını ustası yapıp o yolda ilerleyen o minik kız çocuğu bir gecede büyüdü. Ben sonunda büyüdüm Baba.

Bugün bir hafta oldu, özlediklerinin, ustalarının, dostlarının yanına göçeli. Daha ne çok anı biriktirip, yaşananlara gülüp geçecektik, sen yine bana akıllar verecektin ben “Offf baba yaaa” diye şımarıklık yapacaktım. Fazla erken değil miydi bu didişmeleri bırakıp gitmek için?

Sen benim ilk aşkım, kahramanım, hayranı olduğum dayanağımdın.

Babalar kızlarının ilk aşkıdır lafını anlamayanlara inat o aşk en çok bize yakıştı Babiş. Yüzümün, gülüşümün en çok benzediği adam, babam. Senin kızın olmak benim için nasıl büyük bir gurursa, ömrüm boyunca senin yolundan gitmek de benim için o kadar kıymetli olacak. Elveda sana benim daimi yol göstericim.. İyi ki senin kızınım, İyi ki sen Babiş. Seni şimdiden çok özlüyorum.. Seni çok ama çok seviyorum Rasoş’um.."


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler