Rüzgar sörfü: Slalom Türkiye Ligi
Rüzgar Sörfü Slalom Türkiye Ligi'nde ikinci etap, İzmir'in Dikili ilçesinde düzenlenecek Çandarlı yarışları ile devam edecek.
Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesinden yapılan açıklamaya göre, ilk etabı Ayvalık Çamlık Sahil Şeridi'nde düzenlenen Rüzgar Sörfü Slalom Türkiye Ligi'nin ikinci etabı Dikili'de gerçekleştirilecek.
Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) ve Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi koordinasyonunda Ayvalık Belediyesi, Dikili Belediyesi ve Çeşme Belediyesi iş birliği ile gerçekleştirilen organizasyonda ikinci etap, 2-5 Ağustos tarihlerinde Çandarlı Doğu Limanı'nda düzenlenecek.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, geçen yıl da ev sahipliği yaptıkları yarışların oldukça başarılı geçtiğini belirterek, bu seneki organizasyona da çok sayıda vatandaşın ilgi göstermesini beklediklerini kaydetti.
TYF Başkanı Özlem Akdurak ise yarışlara katılacak tüm sporculara başarı diledi, sörf tutkunlarını Dikili yarışlarına davet etti.
Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk de Dikili'nin rüzgar sörfü sporuna sahip çıktığını belirterek, yarışların Ege kıyılarındaki tatil sezonuna renk kattığını aktardı.
Spor Haberleri
- 23 maçta 35 gol yedi
- Futbolcularla ve Mourinho ile görüştü
- Anadolu Efes, Panathinaikos karşısında farklı kazandı!
- Hüseyin Yücel'den teknik direktör açıklaması
- Bodrum FK, galibiyet hasretine son verdi!
- İstanbul derbisinde kazanan Kasımpaşa!
- Fenerbahçe maçı öncesi Eyüpspor'da sakatlık!
- Tenzor Kış Serisi heyecanlı başladı
- Kenyalı atletler, Mersin Maratonu’na hazırlanıyor
- Ali Koç'tan Samandıra çıkarması
En Çok Okunan Haberler
- Son anket: AKP eridi, fark kapanıyor
- Adliyede silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var!
- Serdar Ortaç: 'Ölmek istiyorum'
- Köfteci Yusuf'tan gıda skandalı sonrası yeni hamle
- NATO Genel Sekreteri'nden tedirgin eden açıklama
- İBB'den 'Pınar Aydınlar' açıklaması: Tasvip etmiyoruz
- Petlas Yönetim Kurulu Üyesi Özcan, uçakta olay çıkardı
- İmamoğlu'ndan 'Suriyeliler' açıklaması
- '100 yılda bir görülebilecek akımın başlangıcındayız'
- Restoranlarda 'harcama limiti' uygulaması başladı