Samsung Gear S'den yeni detaylar

Samsung’un IFA 2014 kapsamında resmi olarak tanıttığı yeni akıllı saati Sasmung Gear S’in çıkış tarihi ve fiyatı hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Yayınlanma: 03.11.2014 - 10:02
Abone Ol google-news

Son dönemde hızla yükselen akıllı saat alanına yönelen ilk bfirmalardan biri olan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, buher geçen gün gellişen bu pazardaki çalışmalarını ara vermeden devam ettiriyor. Google’ın giyilebilir cihazlara yönelik olarak geliştirdiği Android Wear işletim sistemini kullanan akıllı saati Gear Live’i Haziran ayında piyasaya süren Samsung, şimdi de merakla beklenen yeni akıllı saati Sasmung Gear S‘i piyasaya sürmek için hazırlıklara başladı.

Gear Live’in aksine Samsung tarafından geliştirilen Tizen işletim sistemini kullanan ve Gear 2'nin halefi olarak lanse edilen Samsung Gear S, Ağustos ayında resmi olarak duyurulmuş ve Eylül ayında Berlin’de düzenlenen IFA 2014 kapsamında da görücüye çıkarılmıştı. Kavisli ekranı ve yeni özellikleriyle dikkat çeken Gear S etkinlik kapsamında detaylı olarak incelenmiş olsa da, akıllı saatin ne zaman satışa sunulacağı veya fiyatının ne olacağı açıklanmamıştı.

Ancak Samsung Gear S‘in çıkış tarihinin yaklaşmasıyla beraber akıllı saat hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Beklendiğinden daha önce raflardaki yerini alacak olan Gear S, 7 Kasım’da ABD’de piyasaya sürülecek. Siyah ve beyaz renk seçenekleriyle satışa sunulacak olan Gear S’in fiyatı ise dudak uçuklattı. Yaklaşık 350 dolarlık fiyatıyla piyasadaki en pahalı akıllı saat olan Gear S’in önümüzdeki aylarda satışa sunulacak Apple Watch’a fiyat konusunda da sağlam bir rakip olduğu anlaşıldı.

World of Warcraft Uzun Yıllar Hayatta Kalacak


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler