Selçuk Belediyesi'nden işgüzarlık

Selçuk Belediyesi, Tüm Bel Sen Temsilcisi ve belediye emlak Şefi Bilgi Keskin’e, Ankara katliamı sonrası yaptığı açıklamada 'hükümeti suçlayıcı ifadeler kullandığı ve cumhurbaşkanına hakaret ettiği ' gerekçesiyle soruşturma açtı.

Yayınlanma: 24.10.2015 - 14:13
Abone Ol google-news
Bilgi Bilgin hakkında soruşturma açılmasını baskı ve yıldırma politikalarının bir uzantısı olduğunu belirterek,  “ Genel Merkezimiz kararı gereğince sendikanın gönderdiği açıklamayı okudum ve soruşturma başlatıldı. Korkmuyoruz, yılmıyoruz. Mücadeleye devam ediyoruz. Basın metni benim hazırladığım bir metin değil. KESK’in Türkiye çapında yaptığı basın açıklaması metni. Alınan bu karar normal bir karar değil. Selçuk Belediyesi AKP’li bir belediye. Belki onlara da baskı yapıldı. Ben bununla ilgili ifade tutanağımı hazırlayıp vereceğim. Korkmuyorum ama böyle bir savunma istedikleri için onları kınıyorum” dedi.
 
Tüm Bel-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Ulus Bozkır da  “Ankara Katliamı'nda üyelerimizi kaybettik. Türkiye genelinde yas ilan ettik. Kayıplarımız için ülke genelinde anma etkinlikleri gerçekleştirdik. Örgütlü olduğumuz tüm belediyelerdeki  anmalarda konfederasyonumuz KESK tarafından hazırlanan basın açıklamaları okundu. Selçuk’ta da iş yeri temsilcimiz bu açıklamayı okudu. Belediyenin avukatı tarafından arkadaşımız hakkında soruşturma açıldı.Okunan metin Türkiye’nin her tarafında okundu ve hiçbir yerde böyle bir soruşturma açılmadı. Sadece Selçuk Belediyesi bu misyonu üstlendi.Pazartesi  günü saat 12.00’de Selçuk Belediyesi’nin önünde açıklama yaparak durumu protesto edeceğiz."
 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler