Şenol Güneş transfer istedi

Beşiktaş'la 3 yıllık sözleşme imzalayan Şenol Güneş, çalışmalarına zaman kaybetmeden başladı. Son 1 hafta boyunca neredeyse tüm gününü Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde geçiren tecrübeli teknik adam yoğun mesaisine devam edecek.

Yayınlanma: 22.06.2015 - 09:48
Abone Ol google-news

Şenol Güneş'in yeni adresi Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri oldu.

Bir hafta süresince Başkan Fikret Orman, Futbol Komitesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, yeni oluşturacağı teknik ekibi ve tesis personeli ile toplantılar yapan Şenol Güneş, kulüple ilgili tüm konularda bilgiler aldı. Yenilenen Nevzat Demir Tesisleri'ndeki çalışmaları yakında takip eden Güneş, sezon hazırlıkları başlamadan inşaatının tamamlanmasını istiyor. Oyuncuların sezonun ilk antrenmanını inşaat halindeki bir tesiste yapmasını istemeyen tecrübeli çalıştırıcı, kulüp personeline bu konuda daha hızlı olunması talimatını verdi.

SAĞ BEK VE STOPER İSTEĞİ

Başkan Orman ve İkinci Başkan Çebi'den transfer çalışmaları hakkında bilgiler alan Güneş, sağ bek ve stoper transferlerinin bir an önce sonuçlanmasını istiyor. Ayrıca bir yandan kendisine sunulan futbolcular hakkında görüş bildirirken, bir yandan da teklif alan oyuncular ile ilgili karar vermeye çalışıyor. Takımdan ayrılması gündemde olan Demba Ba'nın transferine onay veren 63 yaşındaki teknik adam, Gökhan Töre, Ersan Gülüm ve Tolgay Arslan'ın ise kadroda tutulmasını istedi.

SAMBADE İSTİFA ETTİ AMA...

Güneş'in teknik ekibi de oluşmaya başladı. Yönetimin isteği ile yardımcı antrenör olan Tamer Tuna'nın yanı sıra yıllardır birlikte çalıştığı antrenörler Şeref Çiçek ve Mehmet Kulaksızoğlu da ekipte yer alacaklar.

Bir süre önce görevinde istifa eden kaleci antrenörü Jose Sambade ise siyah beyazlılarla yola devam edecek. İstifasını yönetime sunmasına rağmen daha sonra yapılan görüşme ile yola devam kararı alan Sambade, ekipte yer alacak. İspanyol kondisyoner Miguel Peiro da teknik ekibe dahil edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler