Şenol Güneş'ten oyuncularına sert eleştiri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş camiası olarak biz her maçı kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Güneş, oyun ve skordan memnun olmadığının da altını çizdi.

Yayınlanma: 10.01.2016 - 22:01
Abone Ol google-news

Güneş, Türkiye Kupası'nda 1-1 berabere kaldıkları 1461 Trabzon maçının ardından yaptığı açıklamada, devre arası hazırlık döneminin ardından ilk resmi maçlarını oynadıklarını hatırlattı. Yoğun bir tempodan geçtiklerini anlatan tecrübeli hoca, "Hem oyuncularımızın durumunu görmek hem de maçı kazanmak istiyorduk. Düşündüğümüz gibi olmadı. Oyun ve skordan memnun değilim. Skorun telafisi olabilir ama oyun olarak daha güzel futbol oynayıp, taraftarlara izlettirmek bizim gibi büyük takımlara o yıkışır." ifadelerini kullandı.

Müsabaka içerisinde zaman zaman iyi işler yaptıklarını dile getiren Güneş, şöyle devam etti: "Hücum zenginliğini daha fazla yapmamız gerekirdi. Veya bulduğumuz pozisyonları gole çevirmemiz gerekirken, rakip ikinci yarıda savunmada kalıp oynuyor ve gol yiyorsak, pozisyonlar veriyorsak hala eksiğimiz var demektir. Düzelttiğimiz işleri bir daha baştan alacağımızın gerçeği var. Bütün oyuncuların kendine göre haklı sebepleri olabilir ama futbolseverler bizden güzel futbol bekliyor."

'Beşiktaş camiası olarak biz her maçı kazanmak zorundayız' diyen Güneş, "Her resmi maçı kazanan takım olmak durumundayız. Rakibi tebrik ediyorum. 1461 Trabzon hem niyet olarak, hem konsantrasyonu üst seviyede oynadı. Kendi gücünde sınırlarını zorlamaya çalıştı. Biz de değerlerimizin biraz altında oynadık. İyi işler yapmaya çalışan, eksik oyuncular vardı. Takım olarak yetenekli ve kaliteli oyuncularımızın zaman zaman bu tip eksiklerini düzeltme şanslarının olduğunu biliyoruz. Onu da hep beraber çalışıp, düzelteceğiz." şeklinde konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler