Sinan Gümüş'ten derbi sözleri: "Kim istemez ki..."

Galatasaray'ın bu sabahki antrenmanı öncesinde genç futbolcusu Sinan Gümüş açıklamalarda bulundu ve 'Fenerbahçe'ye gol atmak ister misin?' sorusuna "Kim istemez ki" cevabını verdi.

Yayınlanma: 08.10.2015 - 13:30
Abone Ol google-news

 

Galatasaray'ın genç oyuncusu Sinan Gümüş, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak Fenerbahçe derbisine ilişkin "Fenerbahçe'ye karşı kim gol atmak istemez ki?" dedi.

Sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 21 yaşındaki Sinan Gümüş, milli takıma gitmeyen oyuncular için bu haftanın önemli olduğunu belirterek, yoğun çalıştıklarını kaydetti.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yapacakları Fenerbahçe derbisiyle ilgili bir soru üzerine Sinan, bu karşılaşmada kadroda olmak istediğini vurgulayarak, "Fenerbahçe maçı bizim için anlamlı. Geçen sezon kadroya girmiştim. Bu maçta da kadroda olup takıma katkı sağlayabilirsem ne mutlu bana" şeklinde konuştu.

Bir basın mensubunun "Fenerbahçe'ye karşı gol atmak ister misin?" sorusunun üzerine Sinan, "Fenerbahçe'ye karşı kim gol atmak istemez ki?" ifadesini kullandı.

Taraftarların gösterdiği ilgiden memnun olduğunu belirten Sinan, "Taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bana gösterdikleri destek mutlu ediyor. Onların desteğiyle çok şey başarabiliriz" dedi.

Ligde son 3 karşılaşmada iyi sonuçlar aldıklarını söyleyen genç futbolcu, iyi yolda olduklarını ve Benfica maçı öncesinde Gençlerbirliği karşılaşmasından 3 puan almalarının iyi olacağını dile getirerek, "Puan durumu olarak iyi yerdeyiz. En iyi futbolu oynamıyoruz ama iyi bir yoldayız" diye konuştu.

Sinan, takımda tecrübeli oyuncuların kendisine yardımcı olduğunu vurgulayarak, "Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Wesley Sneijder gibi büyüklerim bana çok yardımcı oluyor. Onlardan çok şey öğreniyoruz. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Takım dışında ise Bayern Münih'te forma giyen Arjen Robben'i çok beğeniyorum. Çok iyi bir oyuncu" değerlendirmesinde bulundu.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Benfica ile yapacaklarını maçı değerlendiren Sinan Gümüş, "4 tane çok önemli maçımız var. Benfica karşılaşması çok önemli. İlk maçtan 3 puan alırsak gruptan çıkmak için ihtimalimiz var. Gruptan çıkamazsak da 3. olmamız lazım ama bu hedefimiz değil" diyerek sözlerini tamamladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler