Sivassporlu Kayode'den Fenerbahçelileri kızdıran açıklama

Sivassporlu Kayode'den Fenerbahçelileri kızdıran açıklama

12.05.2021 09:00:00
Güncellenme:
Haber Merkezi
Takip Et:
Sivassporlu Kayode'den Fenerbahçelileri kızdıran açıklama

Kayode, sosyal medyadan Sezar, ‘Veni vidi vici’ sözünü paylaştı. Bu söze atıfta bulunan forvet oyuncusu Kayode, “Geldik, gördük, fethettik" ifadesini kullandı.

Süper Lig’in 41. haftasında Sivasspor deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrasında kırmızı-beyazlıların futbolcusu Olarenwaju Kayode, sosyal medya hesabından Julius Sezar, ‘Veni vidi vici’ sözünü paylaştı. Atıfta bulunan forvet oyuncusu Kayode, “Geldik, gördük, fethettik! Bir tane daha kaldı. Bravo arkadaşlar” ifadelerini kullandı. Bu mesaja Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medya üzerinden büyük epki gösterdi. 

KAYODE GOL SAYISINI 5’E ÇIKARTTI

DG Sivasspor'un Nijeryalı oyuncusu Olarenwaju Kayode, Fenerbahçe karşılaşmasında attığı golle bu sezon 5. kez gol sevinci yaşadı.