Sokak hayvanlarını besleyen üniversite öğrencisine saldırı
Antalya'da yaşayan üniversite öğrencisi Çağlayan Adil Cansu (22), sokak hayvanlarını beslediği sırada yan binadaki kişilerin sözlü ve fiziksel saldırısına uğradı.
Olay, sabah saatlerinde Kepez ilçesi Emek Mahallesi'nde meydana geldi.
Akdeniz Üniversitesi'nde okuyan Çağlayan Adil Aksu, bir süre önce evinin önündeki sokak hayvanlarını beslemeye başladı.
Sabah saatlerinde de soğuk havadan kaynaklı aracın motor kısmına giren kedileri çıkartan Çağlayan Adil Cansu, kediler için bahçesindeki kaba süt koydu.
Ancak kediler yandaki bahçeye kaçınca üniversiteli genç de süt koyduğu kabı, yandaki bahçenin duvarına taşıdı.
Bu sırada yan binada oturan kimliği öğrenilemeyen bir kişi duruma tepki göstererek, süt dolu kabı yere atıp, Çağlayan Adil Cansu'ya tepki gösterince tartışma çıktı. O anlar ise Cansu tarafından cep telefonu ile kaydedildi.
Görüntülerde bir kişinin eline sopa alarak Çağlayan Adil Cansu'ya doğru yürüdüğü ve üzerine tükürdüğü görüldü. Görüntülerde ayrıca, genç bir kadının ise önce ayağındaki terliği üniversiteliye doğru fırlattığı ardından da duvardan atlayarak üzerine doğru koştuğu yer aldı.
Video Haberler
-
Kanalizasyonda hırsızlık şüphelisi aradılar
-
İngiliz yıldız ve sevgilisi sahilden kovuldu!
-
Feci kaza: Sürücü yanarak hayatını kaybetti
-
Son Dakika: Rus güçleri, alışveriş merkezini vurdu
-
Oyuncu Osman Wöber toprağa verildi
-
Madde bağımlısına polis şiddeti
-
'Sabır ve şükür tavsiyesiyle yoksulluğu reva görüyorlar'
-
Ünlü oyuncu Osman Wöber'e veda
-
Hamile kadın bayıldı, sürücüler kavgaya devam etti
-
İktidar seçmeniyle karşı karşıya
En Çok Okunan Haberler
-
İsmailağa'daki kavga yeniden alevlendi
-
'Ayıptır, insanlığa aykırıdır'
-
CHP'den Aykut Erdoğdu açıklaması
-
Mahmut Efendi’den önce İsmailağa öldü!
-
Fehmi Koru'ya 'Erdoğan' telefonu
-
Hazine'den BDDK kararı ile ilgili açıklama
-
Asgari ücret için ‘müjdeli haberi vereceğiz’ dedi
-
Reuters duyurdu: Bankalardan 'kredi' kararı
-
Saray'dan domuz eti kararı
-
Patronlardan asgari ücret açıklaması