Starbucks içki servisine başlıyor
Dev kahve zinciri Starbucks, alkol satışına resmen başlıyor. ABD'li merkezli dev kahve zinciri Starbucks, son beş yıldır gündemde olan içki servis etme programını ABD'de 24 noktada başlatacağını açıkladı.
Dev kahve zinciri Starbucks, son beş yıldır planlanan içki servisini hizmetlerine dahil etme programını ABD’deki 24 noktada başlatıyor.
ABD merkezli firma, “Starbucks Evenings” adlı program kapsamında şarap ve diğer alkol ürünlerini servis edeceğini duyurdu. Listede 10 farklı şarap seçeneği bulunuyor. Alkolün yanında küçük atıştırmalıklar ve peynir tabakları sunulacak. Program ilk aşamada, Brooklyn, Denver, Miami, Orlando ve Kuzey Kaliforniya’da başlatılacak.
Starbucks’ın, içki ruhsatı almanın zor olduğu Türkiye’deki şubelerinde bu uygulamayı başlatıp başlatmayacağı bilinmiyor.
Video Haberler
-
'Gençlerimizi cemaatlere peşkeş çekiyor'
-
AKP’li üyeden AKP’li belediye başkanına sert sözler
-
Bozuk yolları çiçek ekerek protesto ettiler
-
Kartal'da apartmanda çökme
-
Çiftçi sayısı azaldı, borç miktarı arttı
-
'Herkes ayağa kalksın'
-
İzmir sahili yeşile büründü: 'Temmuzda görmek şaşırtıcı'
-
OSB’de korkutan doğalgaz patlaması
-
İzmir’de iki orman yangını
-
Pervin Buldan: 'Köprü olmayacağız'
En Çok Okunan Haberler
-
Nevşin Mengü, Cem Küçük’ün 'kaset' tehdidini anlattı
-
Erdoğan'ın konuşmasındaki hatanın faturası kesildi
-
Erdoğan mitingini iptal etti
-
'Artık bu şehirde yeri yoktur'
-
Eski AKP'liler: 'İpin ucu artık kaçmış'
-
'Devlet hiç bu kadar ayağa düşmemişti'
-
Ünlü ekonomistten endişelendiren dolar tahmini
-
İstanbul’da yasak kararı!
-
D. Kiev-Fenerbahçe maçını yönetecek hakem belli oldu!
-
Mecidiyeköy'de saç saça kavga: Trafik durdu!