Survivor All Star'da 'Var Mısın Yok Musun' sürprizi

Survivor All Star birleşme haftasında Acun Ilıcalı yarışmacılara büyük bir sürpriz yaşattı.

Yayınlanma: 28.04.2015 - 11:15
Abone Ol google-news


Survivor All Star’da birleşme haftasına girilirken Acun Ilıcalı yarışmacılara büyük bir sürpriz yaşattı. Ilıcalı eski yarışma programı ‘Var Mısın Yok Musun?’u Survivor yarışmacıları için hazırladı. Özel olarak hazırlanan stüdyoya gözleri bağlı olarak gelen yarışmacılar hazırlanan ‘Var Mısın Yok Musun?’ dekorunu görünce neye uğradıklarını şaşırdılar.

Survivor adasında "Var mısın Yok musun" sürprizi - VİDEO

<video:264185>
‘Var Mısın Yok Musun?’ oyununu ünlüler ve gönüllüler takımından ayrı ayrı bir erkek bir kız olmak şartıyla dört yarışmacı oynayacak. Yarışmanın büyük ödülü ise 500 bin pezo (120 Bin TL). Hazırlanan yarışma formatına göre miktarı ne kadar olursa olsun para ödülü kazanan yarışmacı helikopterle alışveriş merkezine götürülecek ve kazandığı parayı orada 1 saatte harcayacak.

SURVIVOR VAR MISIN YOK MUSUN KİM KAZANDI?

Acun Ilıcalı ilk yarışmacıyı belirlemek için ‘Survivor ekibinde kaç kişi çalışmaktadır?’ sorusunu sordu. Bu soruya 450 cevabını veren Merve Aydın gerçek sayıya en yakın cevabı verince ilk yarışmacı olmuş oldu. Survivor All Star Prodüksiyonunda ise toplamda 430 kişi çalışıyor. Merve yarışma boyunca vasat bir performans gösterince Hamdi Bey’in 23 Bin Pezo’luk teklifini kabul etti. İkinci yarışmacı Nadya oldu ancak o da Merve Aydın gibi başarılı bir performans gösteremedi. Büyük para ödüllerini çabuk tüketen Nadya kendi kutusuna giderek sadece 10 bin Pezo kazanabildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler